Hrabro priznanje

I ONA JE TO NAPRAVILA "Treba samo naći stručnjaka"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako tvrdi da nije opterećena izgledom, glumica se ipak podvrgnula estetskom zahvatu.

Četrdesete su glumici Petri Dugandžić donijele novo razdoblje u životu. Sigurna je u to kako je sve negativno iza nje i jednostavno se dobro osjeća u svojoj koži.

''Ne osjećam se ništa puno zrelije niti starije. Ali sam se, kako je okrugla godina, odlučila da bih ipak krenula raditi neke tretmane sa svojim licem jer godine donesu nešto sa sobom. Samo treba naći dobrog stručnjaka koji zna što radi i uvijek imati mjeru'', rekla je Petra Dugandžić, glumica.

Pogledaj i ovo Večernjakova ruža To se ne propušta! Tko je slavio, a tko je prvi put bio na ovakvom događaju? Vodimo vas na crveni tepih glamurozne dodjele medijskih nagrada!

Neki se, kaže, uljepšavaju šminkom, neki frizurom, a neki naporno treniraju. Petri nije problem otvoreno govoriti i ne želi skrivati kako koristi tretmane za uljepšavanje. ''Kod Petre smo hijaluronskom kiselinom, odnosno dermalnim filerima malo popravili nazolabijalne bore, borice oko usana da bi joj malo osvježili izgled'', rekao je Dinko Tončić, estetski kirurg.



Hijaluronskom kiselinom mogu se izbrisati bore i s ostalih dijelova lica, a efekt zaglađenosti traje od 6 do 12 mjeseci.  ''Sami efekt hijaluronskom kiselinom je praktički odmah vidljiv. Iako samo sredstvo, sama hijaluronska kiselina još na sebe navuče malo tkivne tekućine, odnosno vode. Onaj puni efekt se postigne dva tjedna nakon tretmana'', kazao je Dinko.



''Mislim da kad se pogledam u ogledalo za nekoliko dana i kad vidim rezultate da ću potpuno zaboraviti i svaku malu bol koju sam možda danas osjetila'', rekla je Petra.
Imperativ ljepote koji se sve češće nameće, kaže Petra, teže joj je padao u nezrelim godinama. Oduvijek se, kaže, borila s viškom kilograma, a danas voli svoje tijelo i u većem konfekcijskom broju.  ''Ja sam jako malo jela i u principu i gladovala zbog posla. Sad sam se potpuno tog osjećaja oslobodila i mislim da je to krivo. Da u našoj karijeri izgled ne bi trebao biti presudan jer igramo realne ljude, realne karaktere koji nisu svi po šabloni jednaki'', priznala je glumica.


Ovisno o tome koliko je neka uloga dotakne, toliko daleko bi ova glumica išla u transformacijama za potrebe snimanja. Različiti likovi, njihovi karakteri i izgled je zabavljaju. No nešto u životu je ipak čini najsretnijom. ''Kad ležim s mužem doma, pas je između nas negdje i odmaramo'', priznala je.

Više pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene