Zgodna pjevačica

"OKO DVA UJUTRO ME KRENE LUPKATI" Pamela Ramljak nikad ljepša!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pamela Ramljak ulazi u 27. tjedan trudnoće. Oduševljena je blaženim stanjem, a svi joj govore da nikad nije izgledala bolje!

U ovotjednom izdanju "Petka s Petkom" gostovao je Mate Bulić. Tijekom njegovog gostovanja u studiju su mu se pridružili i suradnik Branimir Mihaljević te draga kolegica Pamela Ramljak.

Pogledaj i ovo Alen Bičević kao Gabi Novak, TLZP - 23 Nije bilo jednostavno! Alen Bičević briljirao je kao Gabi Novak i odnio svoju drugu pobjedu u hit-showu: "Osjećaj koji sam imao je famozan, nešto neopisivo!"

Lijepa Pamela progovorila je o svojoj prvoj trudnoći te imenu koje je odabrala za svog dječaka. "Sad ću ući u 27. tjedan, osjećam se super, nikad bolje. Antun je. Čuje on, zna on. Subotama pjevam pa me oko dva ujutro krene lupkati. Slušam doktoricu", rekla je Ramljak.

Otkrila je da joj je Mate Bulić najdraži kolega jer su se puno puta sreli u životu te su puno zajedno i surađivali. "On je moje gore list, ja sam njegov", kazala je Ramljak.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene