emotivan trenutak

Nije se mogla suzdržati: Nives Celzijus zaplakala zbog jednog muškarca

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Celzijus već godinama diže medijsku prašinu. A što se sve krije iza toga, Nives je podijelila u talk-showu ''Ženska priča''. Nives je otkrila koliko u njezinim knjigama ima istine te kako joj je bilo živjeti u Njemačkoj.

Dok je bila djevojčica, jednom su je prilikom zamijenili za Azijku. Pjevati je voljela od malena, ali bila je i vrlo sramežljiva. To je samo dio Ženskih priča koje je Nives podijelila s komičarkom Marijanom Perinić i publikom. A s nama je podijelila o čemu razgovara s prijateljicama, koje su je pratile iz prvog reda.

"Napravimo si tako kad imamo ta neka snimanja, da se nađemo ili puno prije ili ostanemo onako duže i onda se onako dobrano istračamo", priznaje Nives. Tračeva ovog puta nije bilo. No bilo je suza.

"Kad su me napadali ti si me branila. Kad sam trebao utjehu, ti si me tješila. Kad me pitaju tko mi je najbolja prijateljica, ne razmišljam", govorio je emotivan Petko. Iako su danas najbolji prijatelji Petko priznaje da je, prije nego što je upoznao Nives, imao predrasude.

Pogledaj i ovo Alen Bičević kao Gabi Novak, TLZP - 23 Nije bilo jednostavno! Alen Bičević briljirao je kao Gabi Novak i odnio svoju drugu pobjedu u hit-showu: "Osjećaj koji sam imao je famozan, nešto neopisivo!"

"Nives i ja smo se upoznali na radijskom festivalu, skupa smo ga vodili i sjećam se da sam bio pun predrasuda, kao Nives Celzijus, ja sam već vodio jedne godine festival. I došao sam na probu i naravno nisam znao tekst jer na prvoj čitaćoj probi, ja dođem kao prekaljeni voditelj i dođe Nives Celzijus kao neka starleta i žena zna tekst. A ja ne znam pročitati", prisjeća se Petko.

Tad je, kaže, razbila sve predrasude. A njihovi telefonski razgovori danas katkad traju i dva sata.
"Ali ono stvarno raspredamo o svemu i svačemu. Ona usput, ona je stvarno multi praktik. Mi razgovaramo na telefon, dotle ona skuha ručak, slaže puzzle za djecu, pregleda im zadaću. I kaže nazovem te za pet minuta i stavi ih na spavanje", otkriva voditelj.

"Petko i ja smo napravili tu dobru kombinaciju, razgovora. Mi najviše komuniciramo preko telefona. I onda je lijepo perem suđe, peglam i to, skratim si tu muku. I tako riješim te kućanske poslove", dodaje Nives.

Već je nekoliko puta pokazala da dobro barata na svim poljima. Trenutačno je gledamo u showu Tvoje lice zvuči poznato - pjeva, a i uspješna je autorica triju knjiga. Kad je 2008. godine objavila svoju prvu knjigu ''Gola istina", preko noći je izazvala javnu senzaciju i postigla nezapamćen uspjeh. U samo nekoliko mjeseci, njezina knjiga postala je najprodavanija hrvatska knjiga za koju je dobila i nagradu Kiklop. Mjesecima se tada nagađalo o tome je li ono što je u knjizi istina.

"Mislim da uvijek bez obzira na to koji profil pisaca bio, da uvijek iznosi jedan dio sebe. Nekako najlakše je poći od sebe i najlakše možemo pisati neke naše proživljene emocije. Tako da uvijek koji kod žanr knjige bio mislim da je uvijek u tim rečenicama barem jedan dio nas iskorišten", otkriva Nives. Nives je jedno vrijeme bila i zapažena kolumnistica najčitanijeg njemačkog dnevnog lista ''Bild".

"U principu kad smo došli u Njemačku, onda se ta cijela fama oko nas, bili smo na naslovnici svih tjednih novina pa i nekih mjesečnih tiskovina. I počeli smo intenzivno davati neke intervjue. I onda sam u nekom trenutku spomenula da volim pisati i tu se rodila želja urednika Bilda koji je vidio u tom trenutku, tj. prepoznao zapravo možda i tu neku karizmu", otkriva Nives. Kolumna je bila zaista čitana. A, osim toga, cijeli boravak u Njemačkoj ostao joj je u lijepom sjećanju. "Pa meni je bilo ugodno. S jedne strane u Karlzu je bilo, zaista jako puno i naših ljudi, onda nekako nemaš osjećaj da si nekako daleko od svojih jer tu je i tvoj jezik, ali mi je pasao taj njihov način života", iskrena je Nives.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene