PRAVI MANEKENI

MOĆNI I BEZOBRAZNO ZGODNI Najseksi hrvatski odvjetnici pravi su melem za oči!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zastupaju najveće igrače i svakodnevno se nose s pritiskom javnosti i medija. Uz sve to uspijevaju izgledati kao da su sišli s modne piste.

S obzirom na različite afere koje potresaju Lijepu našu, nije čudo da su odvjetnici stigli pod svjetla reflektora. Jedan od odvjetnika je i Mladen Bodalec. Za sve vas koji možda ne znate, Mladen Bodalec je 1998. izašao s Pravnog fakulteta s diplomom u ruci te je položio pravosudni ispit.

Pogledaj i ovo Matija Cvek Najvažnija uloga Matija Cvek prvi put progovorio o kćerki Loti, ima se čime za pohvaliti: "Kad se ufuraš, ide to skroz ok!"

''Nisam imala prilike vidjeti kako radi taj posao ali jako volim Bodaleca dat cu mu maksimalni broj bodova ako ce te dopustit '', rekla je Žanamari Perčić. ''Naš Bono Vox ima i diplomu s prava sto je stvarno za pohvaliti '', prokomentirala je Barbara Marinović, novinarka portala Dnevnik.hr. Borac za pravo u sudnicama nije provodio baš previše vremena jer su se radni sati kosili s njegovom najvećom ljubavi - glazbom. Glazbena karijera očito je kruh sa sedam kora jer koliko god njihovi poslovi pod svjetlima reflektora izgledali glamurozno, nije baš sve tako sjajno.
 

Zgodni roker, Aljoša Šerić koji je nedavno postao otac, svojim pjesmama i glasom topi ženska srca, u sudnici katkad ledi krv u žilama. Nježan i odvažan - prava kombinacija za privlačnog muškarca. ''Ugodna osoba, dobar glazbenik ,dobar advokat, ulijeva povjerenje ležeran stil odijevanja '', rekao je kustos Joško Tešija. ''Aljoša je vrh, nisam uopće znala da je on odvjetnik. Sviđa mi se to što je kreativac, umjetnik, a s druge strane odvjetnik'', rekla je Žanamari Perčić.

Nema osobe koja ne zna tko je Zvonimir Hodak, odvjetnik s dugogodišnjom karijerom koji je radio na slučajevima od kojih bi mnogi odustali. Šapnut ćemo vam samo da gospodin Hodak ima 78 godina. Da, dobro ste čuli, brojka je to koju mu nikada ne bismo pripisali. ''Zašto sam ja tako mali ,a vi tako visoki. To mene muči'', rekao je Zvonimir Hodak. ''Odličan vaš izbor. Odmjeren, odijela najbolja, decentnost, higijena tijela na mjestu, na mjestu'', rekao je Tešija. ''Primjer elegancije i muškog stila koji odlično nosi'', komentirala je Martina Budak, modna dizajnerica.

Markantni dalmatinac, grubog izgleda, izbačen iz vrtića i škole te loš student, razvio se u jednog od najvještijih odvjetnika u Zagrebu. Ljubo Pavasović Visković posljednjih je petnaestak godina meta mnogih žena.  ''To je ta grubost. On ima te muŠke grube crte lica koje su tražena, a žena traži od muškarca sigurnost, a on uiljeva sigurnost'' , reko je Tešija. ''Nije klasični ljepotan, ali sam načula da je veliki gentelman i da je divan prema svojoj partnerici. Dižem kapu za to'', kazala je Žanamri. ''On je ženama ili jako privlačan ili ih uopce ne privlači. On ima taj neki grublji izgled koji se nekima jako sviđa, a neke skroz odbija. Izgleda kao obrazovani zločesti dečko'' , kazala je Barbara Marinović. Naša presuda - definitivno zgodan!

Goran Selanec jedan je od dvoje hrvatskih državljana s titulom doktora pravnih znanosti stečenoj na jednom od 10 najcjenjenijih fakulteta u Americi, no karijeru je odlučio graditi u Lijepoj našoj. Njegovo ime je Goran Selanec, pravni je stručnjak u područjima zaštite i promicanja temeljnih ljudskih prava i društvene jednakosti te prava Europske unije. 40 mu je godina i ta humana strana u svijetu prava čini ga neodoljivim. ''Mlad, uspješan s jasnim ciljem u životu. To ga svako čini šarmantnim'' kazala je Martina.

Silvije Hraste, naš vodeći odvjetnik za patente, pečate, autorska prava i intelektualno vlasništvo. Uz stručnost, markantan izgled zasigurno mu nije odmogao, a tomu svjedoči i činjenica da ga je angažirala Lady Gaga, glumica Bojana Gregorić, redatelji Zafranović i Bulajić te obitelji Džamonja, Murtić i Meštrović.

Kada ste u problemu, ove šarmantne moćnike zasigurno želite imati na svojoj strani, a s obzirom na teške i mučne teme koje se odvijaju u sudnici, kad ugasimo ton, barem imamo lijepu sliku.

N Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

 


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene