"Sjajni momci"

Nadarević o počecima: "Bilo je toliko grozno da mi je mama rekla: Sine, ima drugih zanata"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mustafa Nadarević, Senad Bašić i Moamer Kasumović zaželjeli su se vratiti u kazalište pa su pripremili predstavu. Dobro poznata ekipa ima novi as u rukavu!

Nakon što su serijom "Lud, zbunjen, normalan" osvojili regiju, trojac iz serije to planira napraviti i predstavom "Sjajni momci". Uoči početka njihove velike hrvatske turneje, otkrili su koga je majka tješila da ima i drugih zanata, koja je tajna bosanskog humora te još ponešto o ljubavi i starosti. Mustafa Nadarević, Senad Bašić i Moamer Kasumović zaželjeli su se vratiti u kazalište.

Pogledaj i ovo showbuzz 'Lud, zbunjen, normalan' Budite jedan od 10 dobitnika albuma benda Karne!

Nadarević se tom prilikom prisjetio svojih početaka. Bili su, kaže, grozni. "Ja sam prvu dramsku ulogu igrao Lorencaca u HNK, i tako je to bilo grozno da je moja rođena mama rekla: 'Sine, ima i nekih drugih zanata'". "Nekako nam je valjda trebalo poslije devet godina rada na seriji, a postali smo i veliki prijatelji, bilo je logično da napravimo predstavu zajedno", dodao je Nadarević. Kasumović dodaje da je publiku zaista teško nasmijati i ubosti dobar štos, a Senad kaže da se oni vole rugati sami sebi.

"Imamo veliku turneju po Hrvatskoj, skoro 30 predstava, i toplog srca pozivamo da dođete, da nas pogledate i da uživate zajedno i smijete se s nama", poziva Kasumović. "Mislim da krećemo sa Rijekom. To je grad gdje sam završio gimnaziju. Samo naviru sjećanja, uspomene, bure, usne ispucane od juga i bure i od poljubaca", zaključuje Nadarević.

Što su još dečki otkrili, pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene