Gabrijela u pripremama

Novopečena Miss povećala usnicu? "Ma neee, to je novo sjajilo!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Miss Adriatic Hrvatske priprema se za europski izbor. Gabrijela Periš pohodi teretanu pet puta tjedno, a čini se da se odlučila i na jedan mali zahvat.

Splitski filmski festival najstariji je međunarodni filmski medijski festival u Republici Hrvatskoj. Od 1996. godine privlači pažnju šarolikim programom u kojem uvijek ima za svakoga po nešto. Ni ovogodišnje izdanje ne zaostaje za prijašnjima. Na svečanom otvaranju susreli smo Miss Adriatic Hrvatske koja nam je otkrila tajne novog izgleda.

Pogledaj i ovo In Magazin: Zvončica Vucković Pravi je majstor! Naša najdugovječnija manekenka pokazala je prema čemu gaji veliku strast: ''Kad uzmem šarafciger, ništa mi nije teško''

Gabrijela Periš priprema se svim snagama za izbor Miss Adriatic Europe. Fizičke pripreme ima pet puta tjedno. "Fizičke pripreme, teretana, i tako pet puta tjedno", otkriva. No osim teretane, lijepa Triljanka napravila je i jedan estetski zahvat. Njezine usne, naime, izgledaju znatno punije u odnosu na prije. "Što, usnice? Ma neee, to je novo sjajilo", kroz smijeh je rekla Periš.

Budući da smo ju sreli na filmskom festivalu, otkrila je i kako se ne bi libila odigrati ulogu negativke: "Uvijek bolje prolazi i mislim da bih je bolje skinula nego neku dobricu! Kada bi mi se pružila prilika, iskoristila bih je", zaključuje Periš.

Što je još otkrila, pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene