Ljubav na prvi pogled

AH, TA LJUBAV! Lana Jurčević priznala: "Hvala Bogu, došlo mi je iz du**a u glavu!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vjerujete li u ljubav na prvi pogled? Evo što o tome kažu domaće ljepotice.

Leptirići u trbuhu, koljena klecaju, a srce vodi glavnu riječ. Osobu koja je preokrenula vaš svijet sreli ste prvi put. E, to je ljubav na prvi pogled! Vjerujete li u nju? Domaće zvijezde su nam otkrile jesu li se ikada zaljubile baš na prvi pogled!

Pogledaj i ovo showbuzz Slatka ljubav UŽIVA UZ SEKSI MISSICU "Kud nas odluke i put odvedu, to ćemo vidjeti"

"Vjerujem u ljubav na sve poglede. Na prvi, na drugi, na zadnji, na sve", rekla nam je tako glumica Hana Hegedušić. S druge strane, Maja Šuput prilično je oprezna. "Ne, ne, ništa od toga, ljubav na prvi pogled...to je torba, cipele, tu padam na prvu, sve šta vidim kupujem ali za muškarce to ne vrijedi. Puno puta se dogodilo da su frajeri tako samo lijepi a unutra tragedija. Ja mislim da kod mene jako prolazi taj osmijeh i to što sam ja uvijek vedra i vesela, jer muškarci ne vole te depresivne isfrustrirane babetine, koje imaju doma ili su s njima prekinuli baš zato jer su takve".

Lana Jurčević nekad se, priznaje, puno brže zaljubljivala. "Što sam starija mi se događa to da mi više vremena treba da se vežem uz nekog i da mi se netko uopće svidi. Dok sam bila mlađa uvijek sam mislila da to mora biti na prvu, ali hvala Bogu došlo je iz dupeta u glavu", kaže lijepa pjevačica.

Što su nam još otkrile poznate dame, pogledaje u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene