Zvijezda "Uvoda u anatomiju"

SAMO ZA NAŠE KAMERE Priznanje dr. Hunta: "Nemam pojma o liječničkom zanimanju"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavni glumac u ekskluzivnom intervjuu otkrio je nose li Škoti donje rublje ispod kilta.

Slavni Kevin McKidd, zvijezda serije "Uvod u anatomiju" našoj Ivani Nanut u ekskluzivnom intervjuu priznao je da nema pojma o liječničkom zanimanju.

Pogledaj i ovo PR borba za nasljedstvo Toni Collette i Anna Faris bore se za bogatstvo u komediji "Nasljedstvo"

"Da se onesvijestim ili slomim nogu, biste li mi mogli pomoći?", upitala je Ivana slavnog glumca koji joj je bez ustručavanja odgovorio. "Bih, sigurno. Mogao bih pozvati liječnika", kazao je Kevin.

U Americi je u tijeku prikazivanje 13. sezone popularne serije "Uvod u anatomiju". Serija je osvojila mnoge nagrade uključujući i Zlatni globus. Dr. Owen Hunt pridružio se najpoznatijoj bolničkoj ekipi prije čak osam godina. Uz to što uživa ispred kamere kao liječnik, Kevin je stao i iza kamere i režirao čak 14 epizoda serije.

Kao dijete McKidd je bio dosta sramežljiv, a upravo se zbog sramežljivosti počeo baviti glumom.

"Bio sam jako sramežljiv. Nisam mogao razgovarati ni sa kim osim svoje obitelji. Iz nekog razloga kada sam glumio nekog drugoga, sva je sramežljivost nestala", otkrio je glumac i dodao da je imao svega devet godina kada je odlučio da je gluma ono čime se želi baviti.

Osim u glumi, Kevin briljira i u glazbenim vodama, a iza njega je i jedan album. "Snimio sam dobrotvorni album škotske glazbe. Volio bih jednom snimiti mjuzikl. To bi me prestravilo", otkrio je 43-godišnji glumac.

Na premijere često dolazi odjeven u kilt, a pitanje koje muči mnogo žena, ali i muškaraca je nose li Škoti tom prigodom donji veš? "Neću reći što je bilo ispod, ali bilo mi je jako ugodno", kazao je Kevin. Na pitanje novinarke znači li to da nije nosio ništa, glumac se samo slatko nasmijao i odgovorio "Zaključite sami!".

Što nam je Kevin još otkrio pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene