Skrivena kamera

"Nemojte, molim vas!" Stvorio dramu usred Zagreba

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jan Kerekeš i ovog puta je u svoju klopku 'ulovio' nedužne građane.

Glumac Jan Kerekeš i ovog je puta 'ulovio' u svoju klopku nedužne građane. U novom izdanju "Skrivene kamere", Jan je ovog puta glumio da je izgubio vjenčani prsten nakon što je dragao psa. Problem je u tome što se navodni prsten zagubio u gomili lišća te su mu slučajni prolaznici pomagali u problemu. Izvukao se na problem s vidom pa ih je zamolio da provjere gdje je prsten dok on uzme naočale iz automobila.

Pogledaj i ovo Matija Cvek Najvažnija uloga Matija Cvek prvi put progovorio o kćerki Loti, ima se čime za pohvaliti: "Kad se ufuraš, ide to skroz ok!"

U tom trenutku u scenu upada i čovjek koji mora počistiti lišće oko stabla, a baš kod lišća je Janov "prsten". Reakcije ljudi su neprocjenjive. "O čemu se radi?", pita gospodin s aparatom, dok Kerekeš histerizira uz pomoć slučajnih prolaznika. "Nemojte molim vas, prsten tražim, ugasite to", molio je Kerekeš. Kako je sve izgledalo, pogledajte u prilogu IN magazina.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajtebesplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene