danas živi svoj san

Progovorila o Zaku: "Bila sam lansirna rampa za sve što je napravio"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jedna od najpopularnijih pjevačica u regiji, Neda Ukraden, progovorila je o početku karijere Ivana Zaka.

Uoči koncertnog spektakla u Areni, u backstageu se odrađuju posljednje pripreme, a vidno uzbuđen Ivan Zak priprema se za najveći izazov karijere. ''Kad ne bi postojala ta pozitivna trema prije izlaska na stage, bio bi čovjek bez osjećaja ili ne bi bio normalan, a to ne bi bilo dobro. To je ono što te kao umjetnika diže, i ovaj osjećaj prije izlaska na stage, sat vremena prije, to je neopisivo, to se ne može zamijeniti s ničim'', kazao je glazbenik Ivan Zak za IN Magazin. Naime, Zak je uoči Valentinova pred punom Arenom pjevao za sve zaljubljene.  ''Mislim da si svaki kolega priželjkuje napuniti ovakvu dvoranu, glazbeni spektakl ili koncert, u ovakvom ambijentu. To je nešto što ti je san ako to voliš, ako to živiš'', kazao je Ivan Zak.

Pogledaj i ovo Sting omiljeni umjetnik Glazbeno putovanje kroz vrijeme: Sting se u svibnju vraća u Zagreb

Te večeri svi bliski mu ljudi bili su uz njega. Ivan nije zaboravio one koji su uz njega stajali na počecima karijere i pružali mu potporu. ''Ivan kontinuirano radi, uporan je, i mislim da je ovaj koncert samo normalan slijed događanja. Znam da mnogi nisu vjerovali u to, jer mi najmanje vjerujemo u naše ljude, ali evo, on je pokazao da ne mogu samo ovi što dolaze sa strane puniti Arenu, da to može uraditi i netko tu od nas iz Hrvatske'', kazao je glazbeni producent Miroslav Rus.

''I ja sam večeras počašćen, naravno, što sam tu došao da na neki način budem dio te velike priče'', priznao je pjevač Mate Bulić. Gosti i suradnici rado su se prisjetili zajedničkih trenutaka, pa nam je tako Neda ispričala kako je nastao njihov duet Tetovaža. ''Drago mi je ako sam bila jedan od onih koji su na neki način možda bili lansirna rampa za sve ono što je on kasnije jako lijepo uradio'', kazala je pjevačica Neda Ukraden. '

''Ivan Zak je naš sugrađanin i rekao bi da smo odrasli zajedno, a onda nas je on uveo i u svijet glazbe'', otkrio je Mario Budiščak iz grupe Begini. Koncert uoči Valentinova Ivan je, dakako, posvetio zaljubljenima. ''S obzirom da sam dobio puno puno poruka kako sam prije neke koncerte radio na samo Valentinovo, a nije bila subota, fanovi su iz daljih gradova ili zemalja uvijek prigovarali da bi željeli doći na koncert, ali da nije subota. Zato sam obećao kada ću sljedeći put raditi pravi veliki spektakl, koji sam i obećao prije 4, 5 godina, u Maloj dvorani Doma Sportova da se sljedeći put vidimo u Areni Zagreb. Evo, to obećanje sam i ispunio'', kaže Zak koji ima još neispunjenih želja. ''Uvijek. Ja uvijek kažem, postoje uvijek neispunjene želje u ovom poslu, jer postoji uvijek veća dvorana, uvijek možeš napraviti veći hit, to je igra koja nema kraja'', otkrio je Zak.

Više pogledajte u prilogu IN Magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene