Opa!

VAŽNA OBJAVA Ivan Zak: Ovo je najveća odgovornost dosad!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ivan Zak ima uspješnu godinu iza sebe, a najbolje mu tek predstoji.

Pred Novu godinu emisija "Petkom s Petkom" dobila je posebno ruho. Ugostili su Dalibor Petko, Mia Kovačić i Minea brojne posebne gostima, a među njima našao se i Ivan Zak. Iza sebe ima jako uspješnu godinu, a otkrio je i da je spreman za sve izazove koje mu donosi 2017.

Pogledaj i ovo Matija Cvek Najvažnija uloga Matija Cvek prvi put progovorio o kćerki Loti, ima se čime za pohvaliti: "Kad se ufuraš, ide to skroz ok!"

Ambiciozni Ivan najveći je izazov postavio sam pred sebe. "Meni se 2016. znatno ne razlikuje od 2015. ili 2015. godine, pamtit ću je po tome što sam donio jednu hrabru odluku, a to je da 2017. godine radim Arenu Zagreb", otkrio je Zak. Pripreme, kaže, teku spontatno.

"Naravno da je ovo najveća odgovornost do sada, ovo je ipak solistički koncert, ljudi dođu striktno da bi čuli tebe. U svakom slučaju - izazov i adrenalinski osjećaj", rekao je Zak. Otkrio je i da će na Silvestrovo nastupati u Zadru. Što je još otkrio i kako je izgledao njegov nastup, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene