Maminim stopama

Iva Majoli progovorila o kćerkici: "Pred njom je još dalek put"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

20 godina nakon što je Iva Majoli osvojila Roland Garros, njezina kći Mia krenula je maminim stopama.

Naša najbolja tenisačica svih vremena Iva Majoli priprema se za veliko slavlje. Naime, u lipnju će obilježiti dvadeset godina od legendarne pobjede na Roland Garrosu, kojom se upisala u povijest svjetskog tenisa.

Pogledaj i ovo Alen Bičević kao Gabi Novak, TLZP - 23 Nije bilo jednostavno! Alen Bičević briljirao je kao Gabi Novak i odnio svoju drugu pobjedu u hit-showu: "Osjećaj koji sam imao je famozan, nešto neopisivo!"

"Kad je došao taj dan finala imala sam najveću tremu u životu. U tom zagrijavanju prvih pet minuta mogu reći da lopticu nisam vidjela i mislila sam kako će ovo izgledat ako i meč krene tako. Jednostavno tresla sam se. Ali kad je sve krenulo uspjela sam se fokusirati na lopticu i odigrala vjerojatno najbolji meč karijere", kaže Iva Majoli za In magazin.

Tenis još uvijek rado igra. A tu ljubav je prenijela i na svoju kćerkicu Miju. "Za Miju su rekli da je izraziti talent za tenis. Minimalno ju treniram, više to rade brat i tata", kaže Iva. Na pitanje želi li joj profesionalnu karijeru, jedna od naših ponajboljih tenisačica odgovara: "Dalek je put pred njom i puno još žganaca mora pojesti da bi nešto napravila, ali ona to voli i želi, a ja joj jedino u tome mogu biti podrška".

Tijekom teniske karijere Iva je stekla i prijatelje za cijeli život."Martina Hingis je jedna od tenisačica s kojima se redovito čujem, a odrasla sam i s Anom Kurnikovom. Nju možda uspijem u lipnju dovesti na turnir na Bolu, Bol Open", kaže Iva. O privatnom životu gotovo i ne priča, a kako kaže, o sebi ni ne čita u novinama. "To je tabu. To preskačem i ne obazirem se previše na to", priznaje Iva.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene