Obožavaju Zagreb

KOLIKO POZNAJU ZAGREB? "Brijati, i dalje ne znam što je to"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznate glazbenice iz benda Frajle prošle su mali test poznavanja grada Zagreba.

U Zagrebu se, kažu, osjećaju kao kod kuće. Stoga smo odlučili provjeriti što ikoliko o njemu znaju Frajle. Uoči njihova četvrtog koncerta u našoj metropoli, otkrile su nam tko je zaslužan za njihov početak. Zagreb im je najdraži u doba adventa, no vole mu se vratiti u svim godišnjim dobima.

Pogledaj i ovo Maja Šabić Mala nezgodica! Izvršni producent MasterChefa otkrio po čemu pamti njegovu pobjednicu Maju Šabić: "Ono što je tad izrekla mi nismo mogli nikako stavit na TV"

"Divan je Zagreb, naučile smo sve ulice. Naučile smo prečice, kako, gdje jesti. Naučile smo gdje izaći", kažu cure. Pa čak i nazivFrajla je starozagrebački. No izrazi koji im zadaju glavobolje kad dođu ovamo prilično su moderni.

"Brijati, da to i dalje ne znam šta je. To kod nas kao što si zabrijala ili što si zaglavila. Ne, nego to je i u pozitivnom i u negativnom i kao netko ti se sviđa. Apsolutno ne mogu shvatiti u kojem kontekstu mogu sve tu riječ iskoristiti", kažu Frajle.

Zajednička glazbena priča ove četiri dame počela je 2009. godine. A za sve je kriva - ljubav. Složne su u zezanciji, ali zajedno tvrde i da među njima ne postoji šefica, tako da sve odluke donose zajedno. Ulaznice za njihov prvi koncert u Lisinskom već su rasprodane. A u frajlovskoj pozitivnoj energiji i zanimljivoj glazbi moći ćete uživati i 1. prosinca. Više pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene