top forma

Pripreme za utrku života: Ecija kakvu još niste vidjeli

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pred glumicom Ecijom Ojdanić je izazov života. Podršku joj pružaju obitelj, ali i prijatelji.

Ona je glumica, supruga i majka dvoje djece. Unatoč bukiranom rasporedu, naša proslavljena glumica Ecija Ojdanić postavila si je ljestvicu visoko, naime priprema se otrčati maraton od 42 kilometra u Veroni.
"Najprije sam odlučila da istrčim taj maraton i onda da snimam video - dnevnik da ja imam neku svoju kroniku kako je to bilo. Da imam motiv da ne odustanem i kažem joj što to meni treba, a i da ljude motiviram i na pozitivne promjene u njihovom životu", kaže Ecija.

Pogledaj i ovo In Magazin: Zvončica Vucković Pravi je majstor! Naša najdugovječnija manekenka pokazala je prema čemu gaji veliku strast: ''Kad uzmem šarafciger, ništa mi nije teško''

Za pripreme na 42 kilometra dug maraton koji Ecija namjerava istrčati, pomažu joj članovi obitelji bez čije potpore kaže, jednostavno ne bi mogla. "To je pravi naš obiteljski dnevnik, moj suprug koji je redatelj, on to snima i montira. Sudjeluje cijela obitelj i zapravo sam odlučila pokazati sve to stvarno onako kako je, da ljudi ne minifisticiraju, dakle da se pripremati za maraton može i uz razne obveze i razne distrakcije i htjela sam pokazati tu atmosferu našeg doma iz čega zapravo sve nastaje u mom životu", ističe glumica.

Iako sada zvuči kao prava ljubiteljica ovog sporta, prije dvije godine Ecija je imala sasvim drugačije mišljenje."Do prije dvije godine sam i ja smatrala trčanje jako dosadnom aktivnošću, a trčanje u grupi - neću govorit jer sam pristojna, što sam mislila o tim ljudima koji trče u grupi", iskreno govori Ecija.

Međutim, poznata je glumica malo po malo uz nagovor prijateljica zavoljela trčanje te sada bez toga ne može zamisliti život - kaže uvijek se može pronaći vremena za vježbu."Nije lako biti i žena i majka i glumica i ravnateljica kazališta i trenirati. Ali gdje ima volje ima i načina", poručuje. Trčati naviše voli u rodnoj Dalmaciji, za koju kaže da joj iz dana u dan sve više nedostaje.

"Razgovaram sa suprugom i kažem - Bože da nam se preselit i sad kažu djeca - e mi ne bi. Tako da mislim da je nekako moj san neka oni krenu na fakultet jer smatram da djeca nakon 18. godine moraju početi živjeti samostalno da im mi roditelji samo smetamo i da ću se onda vratiti u Dalmaciju. To mi je plan", otkriva glumica.

A kao i svaka prava Dalmatinka, ni Ecija ne skriva svoj buran temperament."Iz takta me izbaci zloća,nepoštenje, kašnjenje, ma svašta me izbaci iz takta, ali mi tu trčanje pomaže da se vratim u balans", kaže. Eciji želimo svu sreću na maratonu i nadamo se da će uspjeti ostvariti svoj cilj.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene