MOKRO, MOKRO...

KAMERE SVE SNIMILE Kupaće gaćice zamijenili odijelima!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dečki su kupaće gaćice zamijenili kravatama i leptir mašnama te zablistali poput pravih manekena.

Polugoli u bazenu su među najboljima na svijetu, a i poziranje u odijelima odradili su vrhunski. Domaći vaterpolski reprezentativci snimili su fotografije za svoj novi kalendar.

''Nismo mi naviknuti na ovaj tretman, ali snalazimo se'', otkrio je vaterpolist Ivan Krapić. ''Mislim da je naš prirodni ambijent bazen i voda, ali kao što mogu vidjet kolege su se jako dobro snašle pred objektivom'', priznao je vaterpolist Marko Joković.

Pogledaj i ovo Alen Bičević kao Gabi Novak, TLZP - 23 Nije bilo jednostavno! Alen Bičević briljirao je kao Gabi Novak i odnio svoju drugu pobjedu u hit-showu: "Osjećaj koji sam imao je famozan, nešto neopisivo!"



Mnoge dame još uvijek na zidu imaju njihov kalendar od prije dvije godine, kada su pozirali u nešto opuštenijem izdanju. Radnja je ovog puta smještena u Hrvatsko narodno kazalište. Privatno, dečki priznaju, onamo zalaze prilično rijetko.''Ne zato što ne bi htjeli nego nekako se poklapaju termini kad su predstave. Mi imamo svoje predstave u bazenu, oni svoje u kazalištu'', rekao je Anđelko Šetka, vaterpolist.

A kada ovi markantni dvometraši imaju svoje predstave u bazenu, vrijede ista pravila kao kod nogometaša. Njihovim boljim polovicama ili usputnim ljepoticama, pristup u vaterpolske odaje noć prije utakmice nije dopušten. ''Pa naravno da je to zabranjeno'', rekao je Luka Lončar, vaterpolist. ''Nismo mi popularni kao nogometaši da nas čeka red ispred vrata'', kazao je Ivan Krapić, vaterpolist. Karantenu lako ''preživi'' jedan do naših najuspješnijih vaterpolista Sandro Sukno koji će ovu godinu pamtiti zauvijek. Netom nakon Olimpijskih igara u Riju, u Dubrovniku je oženio svoju srednjoškolsku ljubav, lijepu Paolu. ''I Olimpijada i vjenčanje je prošlo super. Vjenčanje zlato, Olimpijada srebro tako da možemo biti zadovoljni'', rekao je vaterpolist Sandro Sukno.



Branič Andro Bušlje prije dva se mjeseca preselio u Grčku gdje je zaigrao za tamošnji Olympiacos. A na pitanjue je li oko bacio na atraktivne Grkinje, evo što je rekao. ''Dobre su, ima svakakvih, ali dobre su. Ali ipak sam ja dole sa ženom i malom. Mala je krenula sad u vrtić i nemam sad nešto puno vremena za njih, gledat i komentirat, ali svakako ima zgodnih i lijepih'', priznao je Andro Bušlje, vaterpolist.

Lijepe dame u društvu naših vaterpolista nisu manekenke nego domaće vaterpolisitice. Da, dobro ste čuli. Izgledaju ženstveno i senzualno, no to ne znači da u bazenu nisu ratoborne.

''Igra kod cura je puno grublja i puno teža. Možda neće netko vjerovat ali ima i noktića i grizenja i tako svašta! To se odvija u vodi, to sučeva stvar nije tako da sve ostaje u bazenu!'', priznala je Lea Saftić, vaterpolistica.

Više pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene