Kakav je ovo talent!

OVO JE NEHUMANO! Pogledajte kako je Kedžo poderao "365"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Damir Kedžo veliki je talent, i to svi znamo. No, i dalje uspije iznenaditi.

Pred Novu godinu emisija "Petkom s Petkom" dobila je posebno ruho. Ugostili su Dalibor Petko, Mia Kovačić i Minea brojne posebne goste, a prvi među njima bio je pobjednik treće sezone showa "Tvoje lice zvuči poznato", Damir Kedžo. Emisiju je otvorio svojom verzijom nekadašnjeg hita "365".

Pogledaj i ovo Alen Bičević kao Gabi Novak, TLZP - 23 Nije bilo jednostavno! Alen Bičević briljirao je kao Gabi Novak i odnio svoju drugu pobjedu u hit-showu: "Osjećaj koji sam imao je famozan, nešto neopisivo!"

Kedžo je pjesmu doslovno poderao! Suvremeniji zvuk i Kedžin sjajni glas potpuno su osvježili nekadašnji hit, kojeg se ne bismo bunili čuti češće! Svaka čast! Nakon izvedbe dao je i intervju, u kojem je otkrio da se na pola showa zapitao što mu je to sve trebalo. Ipak, kasnije se predomislio. "Sad nakon, Bože dragi, mi bi sad sve ovo mogli ispočetka", rekao je Kedžo. Nakon toga, iznenadila ga je u studiju i Zsa Zsa, mlada pjevačica s kojom je snimio duet. Pjesmu su potom i prvi put izveli uživo. Što su sve otkrili, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene