Tužna Barbara

RAZOČARANA BARBARA ''Izolirali su me zbog moje sreće''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Barbara je spremna braniti tomislava.

Nakon izgubljene motivacije za rad, Barbara se jutros probudila bolje volje. Priznaje da joj je odvajanje od farmera godilo te da je uspjela posložiti misli. Svoje mjesto na farmi sada ipak vidi u suživotu s ostalima: „Među farmerima sam samo jedan običan radnik koji se trudi biti ravnopravan sa svima, ispunjavam zadatke koje mi je Damir dao. Pokušavam biti dio tima.“, kazala je Barbara.

Pogledaj i ovo Pulski filmski festival - 1 suradnja s pulskim filmskim festivalom Nova TV i United Media u Puli će biti domaćini polufinalnog ocjenjivanja Međunarodne nagrade Emmy

Prati Farmere 0-24 na OYO već sada.

Otkad je obnovila svoju romansu s Tomislavom te se zaručila, Barbara je izgubila podršku mnogih farmera: „Mislim da me zajednica izolirala zbog moje sreće!“, uvjerena je. Iako ju je to povrijedilo, kaže, neće se više obazirati na tuđa mišljenja: „Spremna sam za ljubav dati sve, bez obzira što me drugi osuđivali. Neću nikome dati za pravo da se miješa u taj odnos.“, odlučna je Barbara. Što se tiče života na farmi, priznaje da neće mijenjati svoje navike, a posao će obavljati korektno. Tomislava će braniti iako se ne bude slagala s njegovim odlukama jer smatra da je to samo reakcija njegovog povrijeđenog ega: „Mislim da ga je dosta ljudi ovdje povrijedilo i zato neke stvari radi namjerno.“ Hoće li ju Tomislavova narav koštati, Barbara kaže, vidjet će tek kada napuste show.

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene