Dajte mu priliku

BOCA ISTINE NA FARMI Tomislav odlučio svima priznati

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Njegov odgovor izazvao je smiješak kod farmera, a najviše se zarumenila Barbara koja nije ništa komentirala.

Kako bi kvalitetno proveli vrijeme i upoznali se što više, crvena zadruga zaigrala je igru boca istine. Za kuhinjskim stolom vrtjeli su bocu i kako bi se boca okrenula, jedan od farmera je postavljao, a drugi odgovarao na pitanje. Prvo pitanje postavljao je Goran Tomislavu, a zanimalo ga je zašto je on tako nabrušen na njega u posljednje vrijeme. „Ne znam čemu takvo pitanje? Ja sam takav, ja sam iskrena osoba, ne glumim i ne želim glumiti. Vi ste meni isti od prvog dana. Ja sam u takvoj situaciji sada da više ne znam gdje sam. Jesam li tu, jesam li vani, jesam li u sredini. Sad kad trebam biti najjači, ja sam pao i ja to priznajem.“ odgovorio mu je Tomislav. Na drugoj vrtnji boce ponovno je odgovarao Tomislav, a pitanje mu je postavila Josipa koju je zanimalo koliko bi mu značilo da mu se dogodi nešto vezano uz ljubav zbog čega bi ostao na farmi. „Pa normalno da bi. Ja sam prema Barbari počeo osjećati nešto više. Meni je bilo drago sad dok smo bili sluga i sluškinja kad smo legli zajedno u krevet i to je jedan osjećaj koji mene smiruje.“ spremno je odgovorio Tomislav i sljedećim odgovorom zapanjio sve farmere: „Da se mi sad ženimo, da dođe općina ovamo i da mi donese prsten, ja bih to odmah napravio!“

Pogledaj i ovo Dražen Trogrlić Jeste li gledali? Tko je prvi natjecatelj hit-showa "Tko to tamo pjeva" koji je otišao kući bogatiji za 2500 eura: "Znam prepoznati kada netko laže"

Njegov odgovor izazvao je smiješak kod farmera, a najviše se zarumenila Barbara koja nije ništa komentirala, dok mu je Goran pokušao objasniti da su stvari drugačije na farmi nego u vanjskom životu. „Je li to realno? Ako netko razmišlja zdravo, ti moraš provesti neko vrijeme skupa da ti vidiš. Drugo je biti ovdje, ovo je avantura, ovo je igra, a kad se izađe, tek će se tada vidjet!“ pojasnio mu je na što mu je Tomislav odlučno odgovorio da samo kaže ono što osjeća. „Evo, i da oni tebi sutra donesu prsten i ti nju zaprosiš. Cura ima stalni posao, želi uspjet u životu, ne želi se još udavati, ne želi djecu. Ona tebi kaže neću!“ dodao je Goran i zaključio kako bi tada bio razočaran, na što se složio i Tomislav.

Kako je izgledala igra boca istine i je li Tomislav uistinu siguran u svoju ljubav prema Barbari, ne propustite doznati u večerašnjoj emisiji Farme!

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene