OPA!

PALE SU TEŠKE RIJEČI ''Debela je i ne može se sagnuti po jaje''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jasno je dala do znanja što misli o mogućoj suparnici.

Burna svađa prethodne večeri ostavila je ujutro gorak okus u zelenoj zajednici. Gordan je u kuću došao s mišlju da nitko ne razgovara s njim, no iznenadio se kada ga je Darko pozdravio. „Ti si to rekao nesvjesno, ali ako je bilo rečeno da se ne govori, onda se ne govori.“ poručio mu je Darko, dok mu se Daniela došla ispričati. „Ja ću ti se najprije kao čovjek izvinuti za ono što sam te jučer vrijeđala. Nisam te željela vrijeđati, ali smatram da se moram izvinuti. Ne želim da budeš prema nama nečovjek, ne želim da našu zajednicu izdaješ. Odrastao si čovjek i ako nas u opasnost šalješ, onda je to katastrofa.“ kazala mu je Gazdarica Daniela i dodala: „Malo se povuci i razmisli jesi li ti spreman za ovu zajednicu. Mi u tebe povjerenje nemamo.

Pogledaj i ovo Dražen Trogrlić Jeste li gledali? Tko je prvi natjecatelj hit-showa "Tko to tamo pjeva" koji je otišao kući bogatiji za 2500 eura: "Znam prepoznati kada netko laže"

Jedina osoba koja nije Gordanu pružila ruku pomirenja je Jasmina koju je Gordan, jako uvrijedio. Njihov odnos Darku liči na cirkus. „To je totalna neozbiljnost i s jedne i s druge strane“ kaže Darko i nastavlja: „Jasmina se mnogo šali s njim, ali u toj šali ima i dosta istine i to se vidi iz nje, iz njezinih očiju. Za razliku od nje, Gordan pak previše pokazuje svoje osjećaje prema njoj i upravo zbog toga se i dešava da ona uživa u tome.“ Darko je još istaknuo kako smatra da između njih neće doći do ozbiljnije veze. „To je prolazno kao i rijeka.“ dodao je, a Kristijan je sa sigurnošću izjavio: „Mislim da je između njih gotovo.“

Iako na suprotnoj farmi nisu sigurni tko su sluge zelene zadruge, Barbara se povjerila Katici kako smatra da je vjerojatno Jasmina sluškinja. „Jasmina kad bira, bira ovdje. Ja sam ovdje sluga i ja sam opet u duelu. Ona zna i praktikum i na snazi je jaka jer je ona isto bucka“ ispričala je Katici koja joj je odgovorila: „Nije ona baš tako jaka bucka kao ti. Nije stvar u bucki nego u pameti. Nije ona bedasta, imala je ona prilike tebe vidjeti.“

 

Na drugoj farmi, Jasmina se ozbiljno priprema za nadolazeći dvoboj u slučaju da ona bude prvi duelist, a u tom slučaju za svoju suparnicu u Areni odabrala bi Barbaru. „Kužiš, da uzmem Barbaru i onda na jaja, ona je debela i ne može se sagnuti po jaje,“ pokušala je objasniti Darku svoju strategiju, a Darko joj je predložio koju kategoriju da odabere ukoliko ona bude izazvana u dvoboj: „Ona nema šanse, ona se ne može popeti na ljuljačku! Uzmi ljuljačku, ona se ne može ni zanjihati“

Mentor Joža posjetio je farmere te im donio lijek za životinje. Kako bi krave izbacile sve parazite iz sebe, farmeri će im morati narednih pet dana davati tablete te tokom tog vremena neće smjeti piti mlijeko. Budući da Stara farma ima samo jednu kravu, a Nova dvije, Mentor Joža savjetovao je Goranu da pronađu zajednički jezik te mlijeko od jedne krave koja nije dobila tablete podijele sa zelenom zadrugom mlijeko ili im prodaju. „Nema šanse da ja od njih kupim mlijeko!“ izjavila je Gazdarica Daniela, a Goranu ovoga puta nije prošlo da se okoristi o zelenu zadrugu.

Mentor Joža također je primijetio da se jedna krava na Novoj farmi čudno ponaša te je pozvao veterinara da ju dođe pregledati. „Pogledao sam ju spekulumom gdje smo vidjeli da je krava otvorena i da se doista tjera.“ kazao je veterinar te umjetnim sjemenom oplodio kravu.

„Prvi put sam sudjelovao u osjemenjivanju. Bilo je super. Činio mi se taj cijeli proces dosta zanimljiv i mislim da nikad ne bih bio veterinar.“ kazao je Ante koji je pomagao veterinaru kao i Tomislav koji je priznao da mu nije bilo svejedno dok je kravi držao rep. „Dečki su se dobro snašli. Postali su pravi farmeri.“ pohvalio je veterinar asistente Antu i Tomislava.

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

 


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene