SKUPE SU NOĆI

SADA ISPAŠTA Zbog divlje noći u Gazdinom krevetu stigla kazna

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zbog Barbare i Tomislava farmeri su morali platiti kaznu od 25 dukata.

Nova pravila zlatne ere Farme, koja su stupila na snagu prije tjedan i pol, nalažu da na Novoj farmi spavaju Gazda i Gospoda, dok nadničari spavaju na Staroj farmi. Dvoje farmera, nadničarka Barbara i Gazda Tomislav, oglušili su se na to pravilo i zbog dvije noći koje je Barbara provela u Gazdinom krevetu, zajednica je dobila kaznu od 25 dukata.

Pogledaj i ovo Dražen Trogrlić Jeste li gledali? Tko je prvi natjecatelj hit-showa "Tko to tamo pjeva" koji je otišao kući bogatiji za 2500 eura: "Znam prepoznati kada netko laže"

„Meni je stvarno žao, ne znam što da kažem, osim što se ispričavam!" ispričala se Barbara zajednici, dok je Tomislav kazao kako mu nije žao dukata te da bi za Barbaru dao čak i sve dukate. „To su mi bile dvije najljepše noći na farmi!“ dodao je Tomislav.

Kazna od 25 dukata razljutila je farmere, a posebno Antu koji je istaknuo da je bio upozorio Barbaru na kršenje pravila. Da su joj farmeri okrenuli leđa, svjesna je i Barbara. „Povrijedili su me neki ljudi zato što sam otišla za svojom ljubavi, a mislim da je Ante taj konkretno koji me najviše povrijedio, ne možda u smislu da mi je rekao da je to baš zbog toga , ali i način i djela mislim da nisu fer“, izjasnila se Barbara te dodala: „Te dvije noći bile su mi predivne i ne bih ih mijenjala za ništa.“

Kako je zajednica reagirala na kaznu te kojih će se dvoje farmera morati preseliti u kućicu za sluge, doznajte u večerašnjoj emisiji Farme!

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene