Nadmetanje

POGLEDAJTE TEŠKE UVREDE I OPTUŽBE Barbara se rasplakala

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Opet je burno na Farmi.

Sluge u osmom tjednu ponovno su Gordan i Jasmina na Staroj te Tomislav i Barbara na Novoj farmi. Za razliku od zelene zadruge koja je vrlo stoički podnijela nominacije, ističući kako ipak biraju najjače karike zajednice, u crvenoj zadruzi ovo je bio jedan od najtemperamentnijih obiteljskih sastanaka do sada.

Pogledaj i ovo Dražen Trogrlić Jeste li gledali? Tko je prvi natjecatelj hit-showa "Tko to tamo pjeva" koji je otišao kući bogatiji za 2500 eura: "Znam prepoznati kada netko laže"

Budući da je Tomislav u nekoliko navrata izjavio kako svojoj zajednici zamjera to što mu pričaju iza leđa, a ne rasprave neke stvari s njim, Dušan je zamolio svakog farmera ponaosob da mu kaže u lice što misli o njemu. Prva je govorila Josipa koja smatra da se Tomislav ne zna ispričati onda kada je u krivu. „Ako smo zajednica, problemi se naši moraju tu riješiti, ne ići na drugu stranu, ne kopati još veću jamu i padati u nju.“ dodala je Josipa. Ante i Barbara složili su se njom te zaključili kako njegovo ponašanje ne dolikuje osobi od 30 godina. No, najgrublji stav prema Tomislavu imao je Gazda Goran. „Mislim da je iskompleksiran kada nema dovoljno pažnje! Kada ga nitko ne gleda on je nervozan, stupće naokolo, nabija nervozu.“ odlučno je kazao Goran. Kada je na Tomislava došao red, ponovio je da se izolirao iz zajednice jer njegovi farmeri igraju, kaže, kvarnu igru, a kao pokretača te igre vidi upravo Gorana. „On je kralj, a ovo su njegovi pijuni s kojima upravlja! Dirigent kojem samo fali onaj štapić!“ poručio je Tomislav i dodao kako je Goran pokušao manipulirati također i s njim. Osim komentara o Goranu, Tomislav je poručio i Josipi: „Josipa, ti si jedna marioneta koja pleše kako on svira! Misliš da ako on dođe do cilja, da ćeš dijeliti pare? E, zlato moje, ti si u drugom planu!“ Farmerica Josipa, ostala je zatečena, a Goran nije propustio priliku komentirati njegovu izjavu: „On je ljubomoran na mene kao mačka!“ kazao je Goran i dodao: „Da valjaš, ti bi mogao manipulirati s nekima, a ja očito imam tu mogućnost da imam sa svima!“, kao što se osvrnuo i na njegov komentar u vezi glavne nagrade: „Ja ovdje nisam došao radi novaca, već da doma ne berem mandarine!“

Nadmetanje između ova dva farmera nastavilo se i dalje, unatoč tome što ih je Dušan pokušavao smiriti. Goran je odlučio iznijeti još jedan argument protiv Tomislava optužujući ga da je izvrijeđao i Barbaru, a to je potvrdila i sama Barbara: „Kada sam bila otišla za tobom jer mi je bilo stalo do tvojih osjećaja, da te saslušam, da porazgovaramo, da probamo riješiti problem koji je bio i kada sam rekla da ti nisi u pravu, stjerao si me natrag u crvenu zajednicu i rekao mi da se gonim.“ kazala je Barbara, a Tomislav je to opovrgnuo.

Nakon što je rasprava završila, Dušan je skrenuo pozornost na Tomislavovo ponašanje prema životinjama. Premda je Tomislav pokušao objasniti Dušanu da je njegov odnos prema životinjama disciplinski te da na taj način životinje uče, Dušan mu je poručio: „Ja imam konje i znam kako to izgleda. Ne može se dopustiti da imaš štap u ruci, da udaraš životinje, ne može se dopustiti da ga lupiš s nogom. To se ne tolerira i neće se tolerirati nikada.“ Iz tog razloga, Tomislav je sankcioniran tako što će se ubuduće jedino on brinuti o konjima, a to uključuje hranjenje, pojenje, izvođenje na pašu, svakodnevno češljanje te čišćenje kopita.

Poslije Dušanova odlaska, Barbara se povukla u sobu i krenula plakati, a utjehu su joj pružili Goran i Josipa. „Ja ću te pratiti do kućice svaku večer!“ obećao joj je Goran.

Na suprotnoj farmi, iznenađenja nije bilo, a Jasmina je uvjerena kako su ona i Gordan najjače karike. „Više tu nije poanta da netko bude sluga i sluškinja, nego se uzimaju najjače karike koje trebaju obraniti zelenu zajednicu. Ja osobno smatram da smo ja i Gordan dvije najjače karike u zelenoj zajednici. Gordan je tu i tamo među jačima, a i oni pričaju da im je najveća prepreka Gordan.“ izjavila je, dok Gordan smatra kako je odabir njega za slugu način da ga se izbaci iz showa te dodaje: „Nisam ni ja toliko naivan. Ako je tako, onda neka me izbace!“

Prvim jutarnjim zrakama farmeri su započeli treninge s Mariom. Najprije je vježbe odradio s crvenom zajednicom, a potom sa zelenom. „Moram priznat da sam jako sretna jer je ovo nešto potpuno drugačije nego što smo prije imali. Svi smo u dobroj kondicijskoj spremi, ali mislim da možemo i bolje i da će nas Mario još dodatno motivirati.“ kazala je Barbara oduševljena Marijevim dolaskom, a Josipa je zaključila kako će joj vježbanje dobro doći da izbaci svu negativnu energiju.

Negativnu energiju izbacio je i Tomislav, razgovarajući s Kristijanom na ogradi u večernjim satima. Kristijan mu je kazao da je čuo kako su pojedini farmeri u crvenoj zajednici počeli gubiti živce i tresti se, a Tomislav je to potvrdio. Također ga je zanimalo kako će sada, kada je ljubav s Barbarom pukla, podnijeti biti s njom u sobi. „Kako je ona danas bila izigrana, ona ozbiljno misli da je dio zajednice.“ rekao mu je Tomislav koji je izjavio da su njegovi osjećaji prema njoj utihnuli. „Ja prema toj osobi ne osjećam više ništa. Ona nije kriva, ona je naivna. Goran nju okreće i radi s njom što hoće.“ izjavio je. Izgleda kako nije pukla samo Barbarina ljubav s Tomislavom, već joj je i Kristijan okrenuo leđa, a od dva suparnika, Tomislav i Kristijan polako postaju prijatelji.

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene