Nova gazdarica

NIKAD VIĐEN DVOBOJ Pogledajte kako je Barbara smrvila Jasminu u dvoboju!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jasmina je kao prva duelistica u dvoboj uzela Barbaru. Obje su se svim srcem borile za ostanak!

Nikad viđen eliminacijski dvoboj u kojem su dvije suprotstavljene zadruge navijale iz sveg glasa za svoju farmericu odvio se ovoga tjedna. Jasmina kao prva duelistica u dvoboj je uzela Barbaru, a premda su se obje farmerice borile svim srcem i s velikom željom da jedna izbaci drugu iz showa, presudila je Barbarina snaga. Kao druga duelistica, Barbara je odabrala dvoboj snage, kola, njezino najjače područje te unatoč otporu kojeg je Jasmina pružala, izbacila ju je s farme. "Dragi moji farmeri sve vas puno volim, vi ste moja obitelj, Kad sam ušla ovdje, ja sam pobjednik!", poručila je Jasmina svojoj zelenoj zajednici i napustila farmu.

Pogledaj i ovo Dražen Trogrlić Jeste li gledali? Tko je prvi natjecatelj hit-showa "Tko to tamo pjeva" koji je otišao kući bogatiji za 2500 eura: "Znam prepoznati kada netko laže"

Budući da su se farmeri našli na polovici svoga putovanja, pravila nalažu da od ovoga tjedna pobjednik eliminacijskog dvoboja postaje Gazda farme. Tako je Barbara postala nova Gazdarica farme.

Barbara će stoga voditi ne samo crvenu, već i zelenu zadrugu koje su se od tog trenutka spojile u jedinstvenu – zlatnu zadrugu. "Ne znam iskreno što bih rekla, ovo me malo i šokiralo. Ja se stvarno nadam da sad kad se spojimo nećemo ratovati, da ćemo svi biti ok, ispunjavati zadatke na vrijeme", kazala je Barbara u šoku.
Gazda farme, Barbara, živjet će na Novoj farmi i voditi farmu s još dvije osobe, a odlučila se za Gorana i Kristijana. "Kiki zato što bez obzira što ne priča danas sa mnom ga poštujem i cijenim od prvog dana i želim da odnos s ovim popravimo, a Goran zato što mi je on ovih dana bio najveća podrška i potpora u svemu što sam radila", komentirala je Barbara svoj odabir.

Goran i Kristijan bit će Gospoda koji je također upravljati farmom, dok preostali farmeri postaju nadničari koji će obavljati sve poslove. Jedan od Gospode nadgledat će provedbu svih farmerskih poslova, dok će drugi biti zadužen za održavanje reda i dobrog raspoloženja na farmi. "Mogu samo zahvaliti!", kazao je Goran, a Kristijan je poručio: "Eto, bit ću Gospoda i neću si više robu na ruke prati, bar nešto."

Novo razdoblje farme podrazumijeva nove poslove, nove izazove, a i pred Gazdaricu je stavilo još jednu kušnju, da na farmu vrati dvoje farmera u igru. Dvoje povratnika natjecat će se također za glavnu nagradu, ali za umanjen iznos, 250 tisuća kuna. Između Zinke Dekanić, Lare Đunđuš, Damira Topleka, Ankice Šadek te gubitnice dvoboja Jasmine Milaković, Barbara je odlučila na farmu vratiti Damira i Ankicu. "Damir definitivno treba drugu priliku, mislim da je bio slab bez Lare i da će biti od koristi zajednici, a Ankica zato što ja i ona moramo riješiti neke račune", argumentirala je Barbara svoj odabir.

Ograda koja je do sada dijelila Staru i Novu farmu više ne postoji. Farmerske zajednice spojile su se u jednu. "Dragi moji farmeri, počinje nova avantura, ono što vas je razjedinjavalo više neće postojati. To je bila ova ograda. Tu ogradu ćemo rastaviti, staviti na krijes i zapaliti", priopćio je Dušan farmerima, što je izazvalo opće oduševljenje.

"Farmeri, vas devet došlo je do ovdje, do jednog kraja i do jednog novog početka. Ovaj krijes je simbol toga, simbol novog početka", čestitao je Dušan farmerima, te Barbari kao gazdarici novog početka predao čast da zapali iskru koja će potaknuti krijes. Kako bi sve negativno zaista i nestalo s ogradom, Dušan je farmerima donio papir i olovku. "Na njega ćete zapisati sve ono negativno, sve ono loše što vas je mučilo sve ovo vrijeme, sve što osjećate stavite ovdje. To je vaše i isključivo vaše. Kad napišete, bacit ćete u vatru. I neka sva negativa ode skupa s ovom vatrom", poručio im je.

Barbara je sve sažela u deset riječi. "Od zavisti, ljubomore, nekih lažnih prijateljstva, sve sam to nabrojala, zgužvala i bacila u tu vatru. Pokušat ću od sutra okrenuti novi list i probati sa svima komunicirati i biti ok", kazala je. Stari Gazda crvene zajednice, Goran, ipak je ostao vjeran sebi i na papir nacrtao gitaru. "To sve govori o onome što mislim. To znači da se ne mogu podnijeti s Domijem. Kad bi on izašao, znam da bi neki ljudi kojima on manipulira bili normalni", izjavio je Goran.

Nakon što su sve negativne misli prenijeli na papir i bacili u vatru, Mia je došla s dvoje starih farmera Ankicom i Damirom, koji će se zlatnoj zajednici pridružiti u nastavku showa. Farmeri su ih dočekali pljeskom i usklicima, a Damir se već našao u problemu. Brine ge Goran. "Ne znam s kim ću se družit sad na kraju krajeva. Ne znam hoću li se družiti s Tomicom. Goran će me gledati sa strane drugačije. Ako ću se družiti s Domijem, opet će me Goran gledati. Tako da bit će teško", zaključio je Damir.

Što donosi zlatno doba farme te hoće li zaista zavladati mir i sloga, ne propustite doznati u narednim epizodama Farme!

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene