ODBIJAJU POSLOVE

PLANIRAJU BOJKOT ''Vlaga je velika u zraku i baš mi se nešto sjedi u kući i čita ovih dana!''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pojedini farmeri odlučili su ne obavljati zadane poslove.

Titula Gazde Tomislava je samo dodatno motivirala i kako kaže, učinit će sve da zadovolji kriterije Mentora Jože. „Sad dok sam Gazda želim ovu farmu dovesti do vrhunca. Mora sve štimati na farmi i bolje nego što je prije bilo.“ izjavio je Tomislav, a posebno mu je drago što je Gazda postao baš sada kada je Farma ujedinjena.

Pogledaj i ovo Dražen Trogrlić Jeste li gledali? Tko je prvi natjecatelj hit-showa "Tko to tamo pjeva" koji je otišao kući bogatiji za 2500 eura: "Znam prepoznati kada netko laže"

Čast mi je što sam postao Gazda zlatne zajednice. Ako je Goran sedam puta bio Gazda crvenih, meni ovo što sam postao Gazda zlatnih znači više nego što je on bio sedam puta crvenih.“ Kao što je i obećao, odmah je raspodijelio zadatke među farmerima, a obzirom na odnos kojega ima s Goranom i Antom, sumnja da će oni dati svoj maksimum u ovome tjednu. „Ja ću potegnuti onda najviše.“ kazao je. Mentor Joža doveo je majstora koji im je pokazao kako se pravi pušnica, što će ujedno biti i njihov tjedni zadatak, pa će od stare nastambe u kojoj su farmeri pohranjivali sijeno morati sagraditi pušnicu.

„Mi smo tu da obavljamo zadatke i da sve bude jedan kroz jedan!“ zaključio je Gordan koji je ovoga tjedna izabran za jednog od Gospode, a njegov zadatak je zabavljati farmere. Kao glavnog i odgovornog za tjedni zadatak Tomislav je odabrao Damira. Zanimljivo je bilo na sastanku kada je Gazda Tomislav priupitao Antu može li pomoći Damiru u gradnji, a Ante je odbio te izrazio želju da bude pomoćni radnik. „Želim da momak izvuče pouku iz ovoga da sve se vraća, sve se plaća, kao i što je Gogi bio Gazda, on se samo oglušio na neke naredbe i praktički odmagao nama.“, objasnio je Ante.

No, nije Ante jedini koji ne želi da farmeri pod Tomislavovim vodstvom dobiju zeleni certifikat. Njegovo mišljenje dijele i Josipa i Goran. Njima dvoje Tomislav je zadao zadatak da počupaju korijene kukuruza. Goran je odmah rekao da to nije posao za žensko te da bi bilo bolje da dva muška farmera to obave, no Josipa je odbila smatrajući da njoj to ne bi bio problem. „Znam da sam sposobna i odgovorna i da to mogu riješiti!“ kazala je Josipa, a Goran je kasnije komentirao: „Stavio je mene i Josipu u kukuruz za čupat žile. To je muški posao, ali meni neće to biti problem, ja ću odraditi i za mene i za Josipu ako treba, ali nećemo uspjeti ono što je naumio.“

Unatoč samouvjerenosti u svoj rad, Josipa je ipak priznala kako je to preteško za nju. „A možemo mi ovo laganini, ja i Ante smo komentirali kako bi voljeli da ne dobijemo zeleni certifikat.“, rekla je Goranu koji je već odlučio ovoga tjedna ne obavljati sve poslove: „Ja sam rekao da životinje neće biti zanemarene, ali da je vlaga velika u zraku, da volim sjediti u kući i da mi se baš nešto čita ovih dana, pa da ću čitati praktikum.“

Kako pušnica ne bi bila izgrađena uzalud, farmere je posjetio mesar koji im je objasnio kako se rade kobasice, a u izradu su se kasnije upustili farmeri. „Moram priznati da sam iznenađena! Kud ja i Gazda, Gazda me mrzi i ne voli, a danas se nađemo u istom loncu! Svi su željni, svi bi htjeli što prije probati, ipak je to kolinje.“ izjavila je Ankica koja je s Tomislavom pravila kobasice, a nakon obavljenog posla, farmeri su i omastili brk degustirajući kobasice.

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene