Farma

BARBARA U SUZAMA: "Govorili su mi da trebamo prekinuti, otišla sam od kuće"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Idila zaručnika nije predugo trajala. Barbara je u suzama.

Idila novopečenih zaručnika na Farmi, izgleda, nije dugo trajala. Iako se Barbara nije pretjerano uzrujavala zbog komentara farmera da su zaruke samo dio njihove igre kojom planiraju doći do finala, pogodio ju je san u kojem je sanjala svoje roditelje. "Sanjala sam da sam došla doma, sjela sa svojima za stol i htjela im objasniti cijelu situaciju koja se ovdje odigravala tokom mog boravka. Situaciju koju su moji roditelji, prijatelji prihvatili nije bila baš bajna", prepričava Barbara i dodaje: "Govorili su mi u snu da previše žurim, da trebamo to prekinuti, da jednostavno moramo stati na loptu i naravno da mi to nije bilo drago jer u tom snu ja nikako nisam mogla doći do riječi i jednostavno nisam se mogla boriti s tim i uzela sam stvari i otišla od kuće."

Pogledaj i ovo Rafael Dropulić Rafo pamtite ga ovakvog? Sjećate se Rafe? Isplivale su fotke snimljene nakon noći koja mu je promijenila život, a onda je odlučio nestati!

Prati našefarmere 0-24h i nemoj propustiti nove pikanterije!

San je Barbaru jako uznemirio, a kako kaže, osim što situaciju koja joj je promijenila cijeli život trenutno ne može podijeliti sa svojim najbližima, tvrdi, strah ju je kako njezini roditelji reagiraju. „Strah me cijele situacije i načina na koji reagiraju moji doma. Strah me da se od utjecaja drugih ljudi ne raspadne ovo što imam.“ kazala je Barbara priznavši kako ju cijeloga života prati strah od neuspjeha.

Farmere možete pratiti 0-24 na OYO gdje nema skrivanja, odmah možete provjeriti je li se Barbara smirila.

Osim sna, Barbaru je rasplakala i jedna situacija s farmerima. O čemu se točno radi, doznajte u večerašnjoj emisiji Farme od 20:15 sati na Novoj TV!

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene