Oštro o farmerima

IZBAČENI FARMER Oni su luđaci, htjeli su mi kćer odvesti u krevet

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Darko nije štedio riječi. Svašta nam je kazao nakon što je izašao.

Iako su svi pretpostavljali da će Darko, kao prvi duelist, uzeti u dvoboj Danielu, kako bi mogla otići svojoj kući i skrbit se za majku, Daniela je ipak odlučila ostati na farmi. U Areni se Darko našao s Tomislavom, koji je pobijedivši Darka u dvoboju snage, guranje kola, postao novi Gazda farme.

Pogledaj i ovo Dora Adanić Ne žali jer nije pobijedila Na korak do pobjede na "Farmi": Dora Adanić otkrila nam je što se u njenom životu promijenilo zbog showa

Odmah nakon ispadanja razgovarali smo s Darkom koji se nije libio reći sve što misli o svojim kolegama na Farmi. 'Osjećam se izvrsno nakon ispadanja. Sve je super. Nisam više mogao sve to trpjeti. To nije moj svijet. To su niski ljudi. Ja sam glazbenik, a oni su prije svega nekulturni. To su luđaci, oni kao da su odrasli u divljini. Takva kalkuliranja su me opterećivala. Dosta mi je toga i znao sam da moram kući', kazao je Darko odmah nakon ispadanja.

Kada mi je na Farmu došla kći bio sam sretan, ali opet i nesretan. Znao sam što je tamo čeka. Oni su se ružno ponijeli prema njoj. Htjeli su je odvesti u krevet. Bio sam van sebe, htio sam sve porazbijati', iskren je bio Darko.

Mnogi su na Farmi smatrali kako je Darko bio prilično buntovan, no on se tek djelomično slaže s time. 'Sve se vidjelo na televiziji. Možda sam imao grešaka, ali nisam bio buntovan. Iza mene su ostala djela, a iza njih jad i bijeda. S Damirom, iako se činilo nekima da smo bili dobri, nikad nisam bio dobar. On je zlo od prvog dana. Bio i ostao. Nikada mu neću oprostiti njegovo licemjerje. On je ljubomoran na moj izgled i na moj rad. On je kao neki inženjer, a nema pojma o ničemu. Damir nije ništa pozitivno napravio nego je samo kupio moje zasluge. Nemam riječi, to je bilo strašno', razočarano nam je prepričao Darko Domjan.

Čini se kako farmerima neće biti nimalo lako idućeg tjedna s Tomislavom na tronu, a dio farmera već je iskazao svoje nezadovoljstvo. Za Gospodu, koja će boraviti s njim na Novoj farmi postavio je Kristijana koji će ovoga puta nadgledati poslove na farmi te Gordana, koji će biti zadužen za zabavu.

„Spreman sam voditi Farmu. Ljudi koji će mi u tome pomoći su Kiki i Gordan. Što se tiče razmirica koje imamo na ovoj farmi, ja stojim pri onome što sam spominjao, da s njima ne želim više kontakt, bit će samo što se tiče posla, u vezi farme. Posvetit ću se cijeloj farmi, životinjama, želim da Mentor Joža bude zadovoljan.“, poručio je novi Gazda Tomislav.

Za kraj devetog tjedna farmeri su podizanjem palca gore ili spuštanjem prema dolje iskazali svoje mišljenje o tome kako je Gazdarica Barbara vodila farmu ovoga tjedna. Svi farmeri podignuli su palac gore, za razliku od Ante koji je jedini iskazao nezadovoljstvo njezinim upravljanjem farme. „Gazda je tu da vodi sam farmu. Goran je pomagao u većini slučajeva i mislim da se nije najbolje snašla. Ima dar govora, ima potencijala, ali moje mišljenje je da se nije baš najbolje snašla.“, objasnio je Ante.

Sad već bivša Gazdarica, Barbara, odlučila je da će se Goran i Gordan boriti za ostvarenje želje u mini dvoboju. Gordan je ostao vjeran svojim starim željama. Prva želja je kao i uvijek bila odojak i pivo, a druga janje i pivo. Njegov protivnik, Goran, za prvu želju izabrao je posjet prijatelja, a ukoliko to nije moguće poželio je hobotnicu ispod peke i vino.

U dvoboju su ih dočekale jutene vreće i linija duga dvadesetak metara. „Ispred vas su dvije vreće, vjerujem da se ovoga natjecanja sjećate još kad ste bili mali.“, kazao je Dušan i objasnio pravila – skakati u vreći držeći je rukama i prijeći cilj. Tko ga prvi prijeđe ima pravo na ostvarenje želje. Iako ih je Dušan oboje pohvalio za odličan start, u borbi je s velikom prednosti pobijedio Goran. Gordanu je bilo žao što nije bio dvoboj na snagu jer misli da bi to išlo njemu u korist, ali je ipak junački prihvatio poraz.

„Uopće se nisam toliko ni trudio kad sam vidio da je Gordan iza mene. Znači nisam dao sto posto od sebe. Pobijedio sam, sretan sam, dobio sam što sam htio.“ izjavio je Goran nakon što mu je Dušan donio želju na pladnju. „Dobio sam hobotnicu ispod peke s krumpirima. Drago mi je, malo okusa od doma nakon dva mjeseca. Sretan sam. Podijelio sam to sa svojim farmerima.“ rekao je Goran koji je osim hobotnice dobio i pismo prijatelja. „Prijatelj će ti reći gdje si u pravu, gdje nisi. Uz ovo pismo znam da mogu ići do kraja jer me podržavaju u svemu. Znaju kakav sam. Ja sam tip osobe – ako nekog ne volim, ne volim ga do kraja.“ , dodao je.

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene