Nježna i snažna

Pitate se gdje je ona? Vratila se Emilija Kokić: ''Trebam nekog da me zagrli''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Emilija Kokić opet se prihvatila mikrofona.

Nakon kraćeg predaha Emilija Kokić predstavlja novi singl 'Trebam nekog da me zagrli'. Na Emilijinom novom singlu radio je vrhunski tim provjerenih autora; dugogodišnji suradnik Marko Tomasović koji potpisuje glazbu, Robert Pilepić tekst, a za aranžman se pobrinuo Boris Đurđević.

Pogledaj i ovo Boris i Valerija Đurđević Pokazala čime raspolaže Atraktivna supruga osnivača Colonije mamila je uzdahe u zajedničkom izlasku, a ni on joj se nikako ne može nadiviti!

'Trebam nekog da me zagrli' je pjesma u kojoj će se mnogi pronaći jer novo doba teži sve više k materijalnim stvarima dok one prave, istinske, sasvim obične ljudske osjećaje poput poštovanja, prijateljstva i ljubavi gura u neki drugi plan.

O pjesmi 'Trebam nekog da me zagrli' Emilija je ukratko rekla:

„Željela sam pjesmu koja je porukom istovremeno nježna i snažna, a da ima jednostavnost i tečnost kad se sluša. Ne znam da li postoji osoba koja ne pomisli da treba nekog da je zagrli...Tekst je toliko ljudski i prirodan da imam osjećaj da je u potpunosti moj. Robert Pilepić je opet sjajno pretočio u riječi što sam željela otpjevati. Autor glazbe Marko Tomasović je moj dugogodišnji suradnik i izvrsno se razumijemo, rekla bih da smo nas dvoje u harmoniji. Boris Đurđević me oduševio aranžmanom kako je obukao pjesmu u tečnost i jednostavnost. Sretna sam što imam sjajan team i uživala sam u snimanju ove pjesme. Baš mi se sviđa....Nadam se da svi u životu imamo nekoga od koga možemo tražiti zagrljaj kad nam treba...“

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene