14. - 16. srpnja

Ultra Europe 2017: 3 dana spektakularnog glazbenog doživljaja uz Heineken

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kao i proteklih godina, Ultra Europe festival ugostit će vrhunska svjetska DJ imena, partijanje će trajati do zore i u Splitu te na Braču, Hvaru i Visu. A ove će godine posjetitelji moći uživati u jedinstvenom doživljaju, Stage Diving Experienceu.

Ove se godine očekuje oko 150 tisuća posjetitelja, a organizatori najavljuju da će ovogodišnja Ultra biti najspektakularnija ikad. Vrhunskim glazbenim doživljajima pridružuje se i Heineken koji je dostupan u gotovo svakoj zemlji svijeta. Pivo i zabava odlično idu zajedno, a Heineken sa svojim odraslim potrošačima dijeli i strast prema glazbi. To dokazuje i Heineken glazbena platforma Live Your Music koja omogućava prepuštanje vrhunskim glazbenim doživljajima. Festival Ultra Europe izvrsno se uklapa u ovaj koncept jer posjetiteljima, osim nezaboravnog iskustva, nudi i priliku da istinski i kolektivno žive glazbu te odgovorno uživaju u vrhunskom pivu.

Peto jubilarno izdanje Ultra Europe festivala

Ljubitelji elektronske glazbe koji stižu iz više od 100 zemalja svijeta, u tri festivalska dana, od 14. do 16. srpnja uživat će u izvedbama vrhunskih svjetskih DJ imena poput Davida Guette, Afrojacka, Steve Aokija, Hardwella, Armin Van Buurena, Martina Garrixa i mnogih drugih. Popis svih izvođača pogledajte ovdje.
 

Okušajte se u Stage Diving Experienceu!

Ove godine po prvi put tijekom sva tri festivalska dana u Heineken Experiential Zoni posjetitelji će imati priliku se okušati u jedinstvenom doživljaju, Stage Diving Experienceu, gdje se mogu fotografirati 'u skoku' i nakon toga fotografiju odmah podijeliti na društvenim mrežama.
 

Glazbena platforma Live Your Music

Heineken sa svojim potrošačima dijeli strast prema glazbi koja je i više od samo pasivnog slušanja – strast koja znači u potpunosti živjeti glazbu! Kroz glazbenu platformu Live Your Music, Heineken slavi zajedno sa svojim potrošačima sva glazbena iskustva koja im omogućuju potpuno i kolektivno prepuštanje vrhunskim glazbenim doživljajima. Kako bi se još više približio svojim potrošačima, Heineken je ove sezone već omogućio vrhunske glazbeni doživljaj u Zagrebu. U lipnju je održan BSH Medvedgrad Fortress Party powered by Heineken na lokaciji koja je jedna od najprepoznatljivijih i najpoznatijih zagrebačkih simbola.

 
Pogledaj i ovo showbuzz BSH Medvedgrad Fortress Party powered by Heineken Partijanje od zalaska do izlaska sunca uz Heineken

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene