Vanna, Massimo, Gibonni...

LUDI DOČECI DILJEM HRVATSKE Tko će vas i gdje uveseljavati?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Krema hrvatske glazbe spremna je za novogodišnje nastupe. Vanna pjeva u Zagrebu, Massimo u Šibeniku, Jole i Doris Dragović u Dubrovniku...

Bliži se Silvestrovo, a u Hrvatskoj ni ove godine neće nedostajati onih koji će slaviti na otvorenom! Neke od najvećih faca hrvatske glazbe nastupit će na dočecima diljem zemlje. U najljepšoj božićnoj europskoj destinaciji Zagrepčane i goste u 2017., uz tradicionalni ponoćni vatromet, uvest će Vanna.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić, TLZP - 12 a što je tek napravila s njima! Pogledajte trenutak kad su našoj mladoj pjevačici usred nastupa ispali zubi, komentari na ovaj prizor su urnebesni!

"Evo, sad sam konačno i u svom rodnom gradu nakon dugo, dugo godina. U ponoć eto imam tu prigodnu pjesmu koja se zove "Tek je 12 sati". Tako da ovaj put imam čast ju i sama otpjevati Zagrepčankama i Zagrepčanima", rekla je Vanna.

Šibenčane će zagrijati Massimo. S kojom pjesmom će ih uvesti u novu godinu, još dvoji. "Mogla bi se dogoditi "1000 ljudi", jer mi je vrlo zahtjevna pjevački i glas mi treba biti dosta odmoran da je otpjevam baš ono, baš kako spada", rekao je Massimo.

Na zadarskom glavnom trgu pjevat će Ivan Zak, u Osijeku Vigor bend, u Splitu Petar Grašo. Riječane će zabavljati Gibonni, a u Dubrovniku na Stradunu plesat će se na stihove Doris Dragović i Jole.

"Ja ću se potruditi, doslovno, da zadovoljim svakoga. I mislim da će... evo, samo daj Bože da bude lijepo vrijeme", priča Jole. Zanimljiv svakako može biti i doček u podne, kao primjerice, u Samoboru na glavnom gradskom trgu. Prvotno je bio zamišljen kao dječji, a sada u njemu uživaju sve generacije. Osim Samobora u novu će godinu 12 sati ranije ući i Marija Bistrica, Medulin, Pula i Fužine.

Sve detalje možete provjeriti u prilogu Dnevnika Nove TV.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene