Svaka čast

U ZAGRLJAJU NAJDRAŽEG Zgodna Sandra Perković proslavila sjajnu sezonu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sandra Perković imala je sjajnu sezonu, koju je propisno proslavila s prijateljicama, zaručnikom te svima koji je podržavaju.

Najbolja hrvatska sportašica Sandra Perković imala je zaista sjajnu sezonu; osvojila je naslov olimpijske pobjednice u Rio de Janeiru, europske prvakinje u Amsterdamu, pobijedila je na svih sedam mitinga "Dijamantne lige", a kao šećer nakraju, slavila je na domaćem terenu u Zagrebu, pomevši konkurenciju na Hanžekovićevom memorijalu.

Pogledaj i ovo Sandra Perković Krenula je fešta! Stigle su fotografije sa svadbenog slavlja Sandre Perković, pogledajte ekskluzivne prizore koje su fotografi uhvatili!

Stoga, kako bi se sa stilom ispratila Sandrina savršena sezona bez ijednog poraza, u elegantnom ambijentu Velveta, omiljenog okupljališta Zagrepčana, jučer je održan brunch i druženje s brojnim predstavnicima medijima, poslovnim partnerima i prijateljima.

Druženju je prisutvovao gradonačelnik Zagreba, Milan Bandić, koji je Sandri čestitao na uspješnoj sezoni, posebice na drugom olimpijskom zlatu te joj poželio mnogo sreće i vrhunskih rezultata u 2017. godini. Svoju dragu prijateljicu podržale su i mnoge osobe iz javnog života, poput primjerice dizajnerice Aleksandre Dojčinović, glumice Marije Borić te Mimi Vurdelje, nutricionistica i voditeljica prehrane za vrhunske sportaše Hrvatskog olimpijskog odbora.

Uz Sandru je bio i njezina najveća podrška te dugogodišnji trener i partner, Edis Elkasević, s kojim dijeli sve svoje sportske uspjehe i koji je također zaslužen za ovako fantastičnu sezonu. Sandra se od srca zahvalila svojim sponzorima vim medijima i dragim kolegama i prijateljima na njihovoj potpori i ljubavi te poželjela da ovo lijepo druženje postane tradicija koja će se nastaviti održavati u nadolazećim godinama.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene