PUBLIKA ODUŠEVLJENA

S.A.R.S. oduševio sinoć na prvom rođendanskom koncertu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Veliko slavlje dogodilo se povodom desetog rođendana jednog od najomiljenijih bendova sa ovih prostora.

Dogodila se ponovo ljubav između S.A.R.S.-a i zagrebačke, ali i publike iz drugih krajeva Hrvatske, pa iz Slovenije, BiH, Srbije, koja je pohrlila biti dio desetog rođendana jednog od najomiljenijih bendova sa ovih prostora.

Pogledaj i ovo MORT 2. ožujka 2024. Razorni, sirovi i iskreni! Punk blues rock četvorka M.O.R.T. svira u Zagrebu: "Nemamo granica, ne podilazimo i ne kalkuliramo"

I S.A.R.S. je tu ljubav znao cijeniti i uzvratiti , na opće oduševljenje, u dva i pol sata nizanja hitova i niza vrhunaca koncerata kojim je ponovo potvrdio status savršeno uigranog benda koji kao da je stvoren da bi vladao velikim koncertnim pozornicama. ’Ti, ti, ti’, ‘Debeli lad’, ‘Buđav lebac’, ‘Lutka’, ‘Klinka’, ‘Pepeo’, ‘Proleće’ i brojni drugi hitovi izazivali su redom zborno pjevanje i ovacije fanova na koncertu koji definitivno svi koji su bili neće zaboraviti i koji je pratila odlična produkcija zvuka i rasvjete, te atraktivnih video klipova i animacija.

‘Mnogi su govorili da smo potpuno poludili kada smo najavili da ćemo svirati dva dana Doma sportova. Vi ste dokaz da nije tako ili smo svi zajedno potpuno ludi!’, izjavio je, obračajući se publici uoči drugog bisa Žarko Kovačević.

A to pozitivno ludilo koje je osvojilo publiku u Domu sportova večeras će dobiti svoj nastavak koji može biti samo još bolji i zato ukoliko sinoć niste bili sa nama, večeras nemojte propustiti drugu šansu!

I ovaj put će koncert otvoriti odlični Ničim izazvan, koji je sa S.A.R.S.-om sinoć premijerno izveo i njihov zajednički hit ’Glupost’.

Ulaznica još ima u prodaji u sustavu Eventima i u Dirty Old Shopu, a bit će ih i na blagajni dvorane.

Satnica koncerta, da podsjetimo, ostaje ista:
19:30h vrata/blagajna
20:30h Ničim izazvan
21:30h S.A.R.S.
00:00h kraj
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene