najšašavija zabava

IMAMO ULAZNICE! Prvi Vida Loca Weekend u Zagrebu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Media Loca priprema 2 floora- 9 DJ-a od kojih su dvoje dragi gosti iz Londona.

Prvi Vida Loca Weekend održat će se sutra, 4.11. od 23h u klubu Super Super, Radnička 27 (iza Katrana). Pridruži se najšašavijoj zabavi u gradu, pripremamo nešto originalno, otkačeno i dosad nikad viđeno u Zagrebu.

Media Loca priprema 2 floora- 9 DJ-a od kojih su dvoje dragi gosti iz Londona, residenti Vortex beach bara u Tisnom Nathaniel Lee i Wiggerz, te top lokalnih 7 DJ-a - Tvrtko, phillipe, J.Jay, M.I.L.E, Herya b2b Bronski, After Neven.

Vrhunska house, deep house glazba, pravi london clubbing groove koji svi jako volimo, odlična domaća podrška zasigurno će ostaviti traga na našoj sceni, pa ne propusti zabavu vikenda. Pripremamo brojna iznenađenja, zabavnu igru Partypolis, puno balona i dobre mjuze. Klikni going na VidaLoca weekend event i dobivaš free facepainting u Vida Loca stilu od poznate zagrebačke umjetnice.

Druga večer Vida Loca Weekenda je u subotu 5.11. od 21 do 2h organiziramo druženje uz fino vino, hranu i ples s našim DJ-ima i gostima iz Londona. Lokacija Sherry's wine baru u Ilici 73, gdje će poznati Sindikat dvojac - FM i Denis Beifuss zagrijati nas i rasplesati. Klikni going na event jer imamo ograničen broj mjesta.

"Pripremamo definitivno najšašaviju zabavu u gradu, pripremamo nešto originalno, otkačeno i dosad nikad viđeno u Zagrebu", najavila je Vida Janeković direktorica Media Loce Sutra u Super Superu.

Dijelimo 2x1 ulaznicu! Dvoje najbržih koji lajkaju Showbuzz stranicu i ostave svoje podatke u inboxu razveselit ćemo upadom na ovaj spektakl. Požurite!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene