U Splitu

Tko želi na koncert? Neno Belan svira Đavole u Splitu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Trideset godina otkako su se prvi puta čuli taktovi legendarne pjesme "Stojin na kantunu" Neno Belan sa svojim Splićanima proslavit će ovu obljetnicu, ekskluzivnim koncertom - Neno Belan svira Đavole.

Trideset godina otkako su se prvi puta čuli taktovi legendarne pjesme "Stojin na kantunu" Neno Belan sa svojim Splićanima proslavit će ovu obljetnicu, ekskluzivnim koncertom - Neno Belan svira Đavole.

Riječ je o posebnom koncertnom programu u kojem ovaj, jedan od najpoznatijih i najproduktivnijih hrvatskih kantautora, svira hitove i uspješnice svog prvog benda, nezaboravnih splitskih Đavola.

Fiumensi će za potrebe ovakvog posebnog koncerta postati Đavoli iz osamdesetih, a zajedno s publikom otputovat će u glazbene vode šezdesetih. U dvosatnom nastupu publika će moći uživati u najvećim hitovima grupe Đavoli: Pričaj mi o ljubavi, Dugo toplo ljeto, Stojim na kantunu, Ja volim je, Bambina, Dok tebe ljubim, Nebo vraća osmjehe i mnogim drugim.

Sviraju: Neno Belan (gitara i lead vocal), Olja Dešić (bas gitara i back vokal), Vedran Križan (klavijature i back vokal), Leo Rumora (bubnjevi i back vokal), te posebni gost – Jakša Kriletić Jordes na saksofonu.

Pogledaj i ovo Lucija Marcelić, Neno Belan udružili snage Neno Belan otkrio nove mlade glazbene nade: "Izuzetna čast i zadovoljstvo mi je bilo surađivati s ovom perspektivnom zadarskom skupinom"



Odjeveni u crna odijela u stilu mode šezdesetih, koristeći originalne instrumente iz osamdesetih (klavijature) i šezdesetih (gitara, bas), odvest će publiku na specifično glazbeno putovanje, prepuno nježnih i sentimentalnih balada ali i čvrstih rokerski brzih ritmova koji će rasplesati publiku.

Koncert će se održati u subotu, 22.04. na Malim Gripama (Dvorana KK Splita).

Cijena ulaznice za parter iznosi 80 kuna, a za tribine 100 kuna.

Organizatori vam daruju dva puta po dvije karte!

Za dvoje najbržih organizatori nude dva puta po dvije za koncert. Sve što trebate napraviti jest ići na našu facebook stranicu Showbuzz, lajkajte ju, a potom nam u inbox pošaljite svoje osobne podatke. Dvoje najbržih bit će nagrađeno s dvije ulaznice! Sretno!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene