Odličan tulum

NAJVEĆA SVEUČILIŠNA BRUCOŠIJADA Vraća se u Studentski Centar

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Posjetitelje će rasplesati popularni hrvatski DJ-i eM Bee i Jurki.

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu najavljuje najluđi i dosad najveći studentski tulum godine! Prvi se pamti, stoga Sudentski zbor treću godinu zaredom organizira Sveučilišnu Brucošijadu za nezaboravan početak najljepšeg razdolja – studiranja. Sveučilišna Brucošijada očekuje nas 22. listopada s početkom u 22 sata u Studentskom Centru, a brojni studenti željni najluđe zabave uživat će u programu čak na dva floora, tri stagea i tri vrste glazbe.

Posjetitelje će rasplesati popularni hrvatski DJ-i eM Bee i Jurki čiji urbani hitovi obećaju nezaboravno iskustvo za pamćenje. Popularni dj-i eM Bee i Jurki stalni su rezidenti najpopularnijih hrvatskih klubova. DJ eM Bee svojevrsni je R&B guru, poznat i kao urednik hip-hop emisije „Base radio show“ koja se na radio Samoboru emitirala punih osam godina. Osim hrvatskih klubova, DJ Jurki nastupao je i u mnogim renomiranim klubovima diljem Europe. Sudjelovao je u mnogim projektima, od kojih ističe onaj koji je pokrenuo zajedno s prijateljima u rodnom Samoboru, Fantasy Land POOL PARTY, koji obilježava početak ljeta na kontinentu.

Sveučilišna Brucošijada održati će se u organizaciji Studentskog zbora PMF-a, Studentskog zbora Medicinskog fakulteta u Zagrebu, Studentskog zbora Ekonomskog fakulteta, Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu, Debatnog kluba Ekonomskog fakulteta u Zagrebu i Studentskog Centra Zagreb.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene