Osvojile Barabe

KRALJICE TWERKANJA Pogledajte kako to rade najljepše guze Hrvatske!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rebeka i Tina u kadrovima koje ne ostavljaju nikog ravnodušnim!

Dugoočekivani novi spot kraljeva zabave, popularnog benda Barabe konačno je ugledao svjetlo dana. 'Zvrc, zvrc' naziv je nove pjesme za koju su ova šestorica zgodnih mladića snimila ludi videospot u kojem pokazuju kako se njihov privatni život i raspojasani tulumi u kojima uživaju uvijek mogu pretvoriti u atraktivni scenarij.

Pogledaj i ovo Barabe (FOTO: PR) Nova pjesma Zgodni pjevač Baraba završio u krevetu s poznatom manekenkom

Već prvi kadrovi novog spota malo koga mogu ostaviti ravnodušnim jer su svoje obožavateljice počastili zaraznom pjesmom koja odmah ulazi u uho, a obožavatelje iznenadili angažmanom najljepših guza Hrvatske - Rebeke Marte i Tine, kraljicama 'twerkanja'.

"Ljudi koji nas poznaju i svi oni koji dolaze na naše mnogobrojne koncerte diljem regije jako dobro znaju kako i koliko se nas šestorica na svakom nastupu jako dobro zafrkavamo, ludiramo, skačemo i pijemo, tako da je cijeli ovaj spot zapravo na sliku i priliku našeg načina života. Uvijek smo rado okruženi lijepim i atraktivnim ženama koje su i na ovom snimanju natuknule da često znamo i prijeći 'granicu' u našim ludim idejama, no i dalje se smatramo dobrim zločestim dečkima" kroz smijeh nam je istaknuo pjevač grupe Tomislav Španić.

Njegov prijatelj iz benda, gitarist Matija Sremić nadovezao se na Tomislava, usput ga zadirkujući, kako su svi oni zapravo puno gori nego što to Tomislav uvijeno priznaje, ali svi u bendu dijele jedno glavno pravilo.

"Kad si s jednom djevojkom, onda si s tom djevojkom i nema varanja. Prvo prekini pa onda brate, šaraj dalje" kaže Tomislav.
Promovirajući novi singl „Zvrc, zvrc“, Barabe otkrivaju i svoju novu suradnju sa čuvenim splitskim hitmejkerom Nenom Ninčevićem, a već u četvrtak očekuje ih i nastup na festivalu MEF u Čakovcu gdje upravo s ovom pjesmom, slove za jedne od glavnih favorita.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene