Žiri odlučivao o najboljima

Na Narodnom održan GraShow: Amateri pjevali Graši njegove pjesme

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Radijski talent show GraShow okupio je slušatelje iz cijele Hrvatske kako bi pokazali kako se snalaze u Grašinim vodama, a sve se moglo uživo slušati u eteru Narodnog te gledati na Narodnoj TV i Facebooku Narodnog.

Talentirani pjevači, svirači i plesači (i još važnije, amateri!) okupili su se u petak na Narodnom kako bi Graši otpjevali njegove najveće hitove i na taj način osvojili ulaznice za koncert u Areni Zagreb 25.11. i četverodnevno putovanje u Italiju.

Pogledaj i ovo showbuzz Nije mogla doći Novopečena mama Franka osvojila još jednu nagradu, pazila kako slavi da ne probudi sina

Radijski talent show GraShow okupio je slušatelje iz cijele Hrvatske kako bi pokazali kako se snalaze u Grašinim vodama, a sve se moglo uživo slušati u eteru Narodnog te gledati na Narodnoj TV i Facebooku Narodnog.  Žiri koji je odlučivao o najboljima činili su DJ-evi Narodnog Nives Čanović i Hrvoje Kečkeš te sam Petar Grašo koji je tom prilikom izjavio:  "Ovo nije GraShow, ovo je naš show. Svi su bili jako kreativni, kad neki ljudi interpretiraju i kad tvoje pjesme zakupe neki mali dio njihovih života, onda je to ostvarenje svih ambicija i snova koje jedan izvođač ima."

Pobjedu je odnijela Erika Crnković iz Osijeka s pjesmom "Ne znan za se", koja je osvojila pet ulaznica za fan pit koncerta i četverodnevno putovanje za dvoje u Italiju. Drugo mjesto pripalo je Marinu Stjepanoviću iz Županje, dok je Miroslav Tudić iz Zagreba zauzeo treće mjesto. Najvažnije od svega, svi sudionici showa doma su ponijeli ulaznice za koncert bez obzira na plasman.  Sve ovo je uvertira u veliki slavljenički koncert u Areni Zagreb kad će Narodni i Petar Grašo proslaviti 20 godina emitiranja i karijere. Ulaznice možete nabaviti u sustavu Eventim i njihovim prodajnim mjestima. Vidimo se u Areni 25.11.!


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene