Ovo će biti hit

Jennifer Lawrence i Chris Pratt otišli na prvi spoj!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ekskluzivno vam donosimo prvu dostupnu scenu iz nadolazećeg akcijskog SF spektakla "Putnici".

Što napraviti kada se tijekom intergalaktičkog putovanja probudite 90 godina prije dolaska na odredište? Za Jima i Auroru – dvoje putnika čije su se komore za spavanje pokvarile i tako ih probudile iz dugogodišnje hibernacije – odgovor je jednostavan: otići na spoj! Super-seksi Jennifer Lawrence i prezgodni Chris Pratt tumače glavne likove u nadolazećem akcijskom SF spektaklu "Putnici" koji će od 29. prosinca zaigrati u domaćim kinima. Ekskluzivno na našem portalu predstavljamo vam prvu dostupnu scenu iz ove prave filmske poslastice koju je za kraj godine pripremila kompanija Sony Pictures.

Pogledaj i ovo Jennifer Lawrence to samo ona može! Lawrence nasmijala svijet rečenicom koju je izgovorila u kameru, većina je poslije viđenog zaključila: ''Ne zaslužujemo Jennifer!''

Aurora (Lawrence) i Jim (Pratt) dvoje su putnika koji se nalaze na svemirskom brodu koji ih prevozi u novi život na novoj planeti. Međutim, uskoro putovanje postaje smrtonosno nakon što ih njihove komore za spavanje probude iz hibernacije 90 godina prije dolaska na odredište. Kako Jim i Aurora pokušavaju otkriti misterij koji se krije iza njihovog preranog buđenja, tako se između njih dvoje javlja uzajamna privlačnost... Sve do trenutka kada se brod pokvari, a njih dvoje konačno otkriju zastrašujuću istinu o tome zašto su ranije probuđeni.

 

Režije filma "Putnici" prihvatio se Morten Tyldum, širokoj publici vjerojatno najpoznatiji po izvrsnom filmu "Igra oponašanja" iz 2014. godine za koji je nominiran za prestižnu nagradu Oscar u kategoriji najboljeg redatelja. Scenarist filma je Jon Spaihts koji nam se do sada predstavio hit filmovima kao što su "Prometej" i "Doktor Strange". Uz Jennifer Lawrence i Chrisa Pratta u ostalim ulogama pojavljuju se Michael Sheen, Laurence Fishburne i Andy Garcia.

Sudeći prema prvoj dostupnoj sceni iz filma i ranije objavljenoj kino najavi nesmunjivo je da nas čeka prava filmska poslastica – kako za one koji vole istinske ljubavne priče na velikom ekranu, tako i za sve obožavatelje akcijskog znanstveno-fantastičnog žanra.

Akcijski SF spektakl 'Putnici' u domaća kina stiže 29. prosinca!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene