'Sve si moje'

Ivan Zak nagrađen u Vodicama za najpopularniju pjesmu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznati pjevač Ivan Zak još jednom je zacementirao status jednog od naših najuspješnijih pjevača.

Ivan Zak s pjesmom 'Sve si moje' uvjerljivo je odnio nagradu za najbolju pjesmu CMC festivala, koji se održao proteklog vikenda u Vodicama. Ivan je cijele Vodice digao na noge te tako još jednom opravdao titulu ljubimca publike.

Pogledaj i ovo showbuzz Zaslužene nagrade Ovaj vikend održan odličan CMC festival!

'Kako u glazbi, tako i u ljubavi, ne kalkuliram, ne planiram i postupam uvijek spontano i iskreno. Ova pjesma nastala je upravo na temelju tih mojih uvjerenja. 'Sve si moje' odraz je onoga kako ja vidim ljubav. Vjerujem da će se u njoj prepoznati i žene i muškarci. Drago mi je da je publika dobro reagirala na novi singl', izjavio je Zak.

Tijekom finalne večeri na velikom se stageu u višesatnom showu koji je uživo prenosila CMC televizija izmijenilo se čak 30 izvođača. Najveći su pljesak publike zaslužili Ivan Zak, Tonči Huljić & Madre Badessa te Željko Bebek. Osim njih, velik broj posjetitelja na Vodičkoj rivi je na osmom CMC festivalu uživao i u nastupima Amela Ćurića, Ante Casha, Begina, Bobe Kneževića, Crvene jabuke i Klape Puntamika, Danijele Martinović, Dražena Zečića, Emilije Kokić, Emine Arapović, E.T., Ive Ćurić, Ivane Kovač, Ivice Bage, Jasmina Stavrosa & Baraba, Kim Verson, Klape Cambi i Godimenti, Lane Jurčević, Lidije Bačić, Letećeg odreda, Magazina, Maje Šuput, Mejaša, Minee, Mladena Grdovića i Klape Intrade, te Nede Ukraden, Nine Donelli i Nives Celzijus. Rasplesana publika je bila dokaz još jedne odlične večeri u Vodicama.

Pravi koncertni spektakl u subotu započeo je nešto iza 21 sat, a najbolji izvođači nastupali su do kasno u noć. Željko Bebek ove godine je oduševio publiku pjesmom 'Ja po kafanama' autora Branimira Mihaljevića i Faye. Amel Ćurić izveo je pjesmu 'Te zime'. Grupa ET je osim pjesme predstavila i novu pjevačicu 27-godišnju Saru-Elenu Menkovsku. Magazin je predstavio singl 'Ima dana' još jednu uspješnica autorskog i bračnog para Vjekoslave i Tončija Huljića. Kim Verson predstavila je novi singl 'Krila ljubavna' koji je objavila nakon godinu dana pauze. Ovaj CMC festival ponovno je ugostio i atraktivnu Lanu Jurčević koja je ove godine pripremila novu glazbenu poslasticu pjesmu 'Vrti mi se', u kojoj je nastupio i sve popularniji pjevač i radijski voditelj Ante Cash. 'Kakvi san ja kralj' singl je neumornog skladatelja i pjevača Tončija Huljića sa kojim je oduševio publiku na Vodičkoj rivi. Popularni zabavljač Jasmin Stavros i sve atraktivniji bend Barabe izveli su pjesmu naziva 'Kraljevi zabave', dok su jake zadarske snage, Tomislav Bralić i klapa Intrade i Mladen Grdović predstavili prvi zajednički duet, pjesmu 'Uzorita'.

Revijalni CMC festival i ove su godine besprijekorno vodili voditeljski par Ana Radišić i Dalibor Petko. Nakon dodjele nagrade, publiku je na Velikom stageu zabavljala Danijela Martinović.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene