Hit

HRVATSKA KLUPSKA BOMBA Stvar koja će vas dobro rasplesati

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako je tek izašla, stvar su već zavrtile velike face poput Laidback Lukea, Afrojacka, Don Diabla, Swanky Tunesa i Max Vangelija, a nalazi se i u Top 100 na Beatportu u svom žanru.

Godina je počela odlično za hrvatske dečke The Trixx i Stevena Maara. Njihova suradnja s vokalisticom Christy Million izdana je na jednoj od najjačih izdavačkih kuća takve vrste glazbe, labelu legendarnog Laidback Lukea – Mixmash Deep. Working hard je zarazni future house hit s lako pamtljivom vokalnom temom i dropom koji će vas sigurno rasplesati. Iako je tek izašla, stvar su već zavrtile velike face DJ svijeta poput Laidback Lukea, Afrojacka, Don Diabla, Swanky Tunesa i Max Vangelija, a nalazi se i u Top 100 na Beatportu u svom žanru. Za one koji ne znaju – Beatport je najvažnija platforma za kupnju glazbe među DJ-ima u svijetu, pa je tako i pozicioniranje na toj ljestvici važno, te potvrđuje uspjeh neke pjesme.

Stvar možete streamati / kupiti na sljedećem linku: MixmashDeep.lnk.to/WORKINGHARD, a ako se pitate tko su The Trixx i Steven Maar i kako je pjesma nastala, odgovorit ćemo i na to.

The Trixx je projekt iza kojeg se krije zagrebački DJ Gigo, jedan od glazbenih urednika Radio Deejay ekipe, DJ koji je svirao u više od 50 domaćih klubova, otvorio prošlogodišnju Ultra Europe, a iza sebe ima izdanja na labelovima poput Ones to watch (Mixmash), Noise Control i još mnogim drugim.

Steven Maar je dj i producent iz Siska s hrpom releaseva iza sebe, jednim beatport top 10 singlom, rezident Sail2Ultra i pokretač Emergency Music branda. Dečki su suradnju započeli prije godinu dana, prvi zajednički single izdali u listopadu, a ne sumnjamo kako je Working hard tek uvod u odlične suradnje koje se kuhaju. Vokalni dio pjesme odradila je Christy Million, ukrajinska DJ-ica i pjevačica koja iza sebe ima zavidnu vojsku fanova. Single Working Hard premijerno ste čuli u sklopu emisije DJ Time, u pripremi je i spot, a za više informacija potražite The Trixx na društvenim mrežama.

Dečki posljednjih dana pune medijske stupce, a o njima je pisao i ugledni domaći portal deejay.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene