"Dan oslobođenja"

SNIMALI U IRSKOJ Hladno pivo predstavlja novi spot

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ovo je prvi putopisni spot Hladnog piva. Namjera nam je bila filmski zabilježiti naš debitantski izlet do Irske.

Hladno pivo donosi spot za pjesmu "Dan oslobođenja"! Osmi je to singl s albuma "Dani zatvorenih vrata", a kako pjesma govori o državi u kojoj više nikog nema, spot se, prigodno, snimao u Irskoj.

Pogledaj i ovo Mile Kekin gotovo ga nikad ne vidimo Mile Kekin pozirao sa sinom koji nema naviku pojavljivati se na mjestima gdje su kamere, malo tko je dosad znao kako izgleda!

Ovo je prvi putopisni spot Hladnog piva. Namjera nam je bila filmski zabilježiti naš debitantski izlet do Irske.

"Dan Oslobođenja je prpošna razigrana zezancija na račun iseljavanja a kako sve više mladih emigrira baš u Irsku, iskoristili smo svirke u Corku i Dublinu te anketirali publiku da vidimo iz kojih su gradova došli. Drago nam je da se čak i naš veleposlanik odazvao.Puno smo toga naučili u tih par dana pa prije nego se i vi odlučite za selidbu imajte na umu da Irci ne drže jaja u frižiderima, da nema WC-a na autoputu između Dublina i Corka, da ima mnogo manje pasa na cesti i da narkomane nikad ne smiješ gledati u oči.

Mislimo da je režiser Vojan Koceić, odlično zabilježio ovaj čudesni trip do Smaragdnog otoka. Napomena za kraj: U širokom luku zaobiđite Rock n Roll Museum u Dublinu. Čista prevara! Radije tu lovu spiskajte u prvom pubu", opisao je Mile Kekin doživljaje Hladnog piva s puta i snimanja spota.

 Hladno pivo se iz Irske vratilo puno dojmova, a doživjeli su i neke zanimljive trenutke. Pa su tako na semaforu čekali zeleno svjetlo s The Edgem iz U2-a, a na autoputu pri brzini od 130 na sat im je pukla guma! Na koncertima u Corku i Dublinu, koji su održani prije 2 tjedna, publika je dobila za zadatak napisati na papire iz kojih su gradova iselili kako bi došli raditi i živjeti u Irsku dok su na cesti naišli na hrvatskog veleposlanika u Irskoj. Većinu navedenog snimili su kamerom, a redatelj Vojan Koceić iz splitskog Pilot Studija, pretočio je sve u zanimljivu video priču.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene