Zabava zagarantirana

IMAMO ULAZNICE! Tko želi na Frajle u Lisinski?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Novi termin nastupa rezerviran je za 1. prosinca u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski.

The Frajle u Zagrebu uživaju veliku popularnost, stoga i ne čudi što je prvi koncert u Lisinskom bio rasprodan. Novi termin nastupa rezerviran je za 1. prosinca.

Pogledaj i ovo The Frajle - 5 Vesela zabava! Frajle na međunarodnom turniru pjevale i družile se sa svjetskom teniskom elitom, a upoznale su i damu koju svi znate iz objava Stjepana Hausera!

The Frajle uspijevaju u onome što mnogima ne polazi za rukom – na jednom koncertu podjednako drže publiku napetom izvodeći skladbe u rasponu od ruske ciganske do aktualne pop-rock glazbe. Nastupi The Frajli nisu tek izvedbe skladbi, već interakcija s publikom, neopterećeno uživanje u glazbi bez rezerve i, ono što mnogi kritičari opravdano ističu, puno pozitivne energije i radosti. Marija, Nataša, Jelena i Nevena ponekad se čine kao kabaretska skupina, čemu pridonosi njihova dojmljiva kostimografija koja ih također čini bitno različitima od ostatka scene.



Već prvi album nazvan „Naš prvi album s putovanja“ izazvao je iznimno dobre kritike i pridonio većoj posjećenosti koncerata Frajli. Nakon objavljivanja EP-a „A strana ljubavi“ na kojemu su i dvije nagrađivane obrade „Meni trebaš ti“ te „Čukni vo drvo“ The Frajle su osvojile regiju.

Svi vi koji želite uživati u koncertu lajkajte našu facebook stranicu Showbuzz i napišite nam zašto baš vi zaslužujete otići na koncert. Dijelimo 2x2 ulaznice stoga budite maštoviti i požurite jer dobitnike ćemo saznati u petak.

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene