ODUŠEVILI PUBLIKU

Retro futurizam eNVy rooma na pisti BIPA FASHION.HR-a

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nova kolekcija nosi prepoznatljiv eNVy room potpis, ali veliko iznenađenje za sve bila je futuristička nota.

Miljenici publike modni dvojac eNVy room, u srijedu, trećeg dana BIPA FASHION.HR-a još su jednom pokazali zašto su najbolji u pisanju modnih priča punih ženstvenosti i elegancije. Samostalnom revijom pod pokroviteljstvom Ghetaldus optike, publiku su šarmirali neodoljivom kolekcijom koja se i ovog puta bazira na njihovim omiljenim haljinama, kombinezonima, hlačama i suknjama u različitim izvedbama. Reviju ni ovoga puta nisu propustile brojne poznate osobe koje su s nestrpljenjem došle vidjeti kakvu je čaroliju ovoga puta pripremio eNVy room. Među njima su i ambasadorice branda: Mia Kovačič, Tatjana Jurić, Vanda Winter, Bojana Gregorić, Korana Gvozdić, Sementa Rajhard, Nevena Rendeli Vejzović, Renata Sabljak, Kristina Krepela, Sara Renar i mnogi drugi.

Pogledaj i ovo Tatjana Jurić (Foto: Instagram) Kolegice i prijateljice Tatjanu Jurić nikada nismo vidjeli u izazovnijem izdanju, a na event je stigla u društvu lijepe Mije

Nova kolekcija nosi prepoznatljiv eNVy room potpis - vrlo retro, vrlo romantično s dozom seksepila i zavodljivosti. Prava novost i iznenađenje je futuristička nota kojom su dizajneri Nikica Ivančević i Vjeko Franetović savršeno ukomponirali elemente suvremene ženske elegancije s retro motivima iz razdoblja sedamdesetih, osamdesetih i devedesetih godina prošlog stoljeća. Pravo iznenađenje na pisti bile su hoodice koje kombiniraju s večernjim komadima što daje svjež i sasvim novi izgled. Prepoznatljivi volan prisutan je čak i na ovom dnevnom street style komadu, no, volani su ove sezone nešto manji i stroži. U tipično večernjim stylinzima, kao i u ležernijim lookovima koje krasi pomaknuta retro romantika, odličan su modni detalj i naočale Ghetaldus optike. Osim što su street style komadima izašli iz svojih okvira, modni dvojac iznenadio je i u koloritu. Vrlo smirenim bojama, od crne i bijele do svjetlosive i ružičaste, dodali su neonsko žute detalje koji daju pomalo otrovan i moderan ton. Asimetrija, mrkva kroj hlača i kombinezoni na modelima koji su prošetali pistom vratili su nas u osamdesete dok su suknje zvonastog kroja prizivale eleganciju sedamdesetih. Nova je eNVy room žena i dalje neodoljivo šarmantna, ali pomalo drska i urbana zavodnica.

Paviljon 5 Zagrebačkog velesajma u iduća je tri dana rezerviran za revije mladih dizajnerskih talenata i etablirana imena: Ivica Skoko, ELFS, Ivica Klarić, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Krie Design, Martina Budek, Morana Krklec, Gala Marija Vrbanić, Ana Bogdan te Ivana Janjić, pobjednica nagrade Najbolji mladi dizajner by Perwoll.
Službeni make-up sponzor BIPA FASHION.HR-a ove sezone je Maybelline New York – idealan partner zbog inovativnog, kreativnog i pristupačnog izričaja, dok je za make-up manekenki zadužen vodeći make-up artist Saša Joković. Za frizure manekenki na pisti zadužen je službeni sponzor Kevin Murphy na čelu s kreativnom direktoricom Katicom Topčić.

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene