Policija na nogama

Životna drama: "Bojim se da ima još gorih dokaza"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zbog uznemirujućih fotografija koje je policija pronašla u računalu njezinog supruga Lisa Marie Presley prolazi kroz pravu agoniju.

Jedina kći Elvisa Presleya, Lisa Marie Presley, trenutno prolazi kroz pravu životnu dramu. Njezine kćeri blizanke oduzela je socijalna služba i to nakon što je glazbenica u računalu svog supruga Michaela Lockwooda pronašla uznemirujuće fotografije i videozapise osmogodišnjih djevojčica, piše Daily Mail.

Pogledaj i ovo Lisa Marie Presley i Danny Keough - 1 Sve ljubavi Lise Marie Presley Udavala se čak četiri puta, a sreću nije pronašla ni s jednim poznatim glumcem: ''Kad je bilo loše, bila je to prava noćna mora''

"Bila sam šokirana i prestravljena. Odmah sam osjetila mučninu u trbuhu", navela je Lisa u papirima koje je podnijela u sklopu brakorazvodne parnice, prenosi Daily Mail.

Marie je otkrila i da je policija tijekom racije u njihovom domu pronašla 80 Michaelovih uređaja koje su zaplijenili, a cijeli slučaj sada je u rukama policije u Tennesseju. "Nemam pojma što još može biti na tim uređajima. Bojim se se da ima još gorih slika i dokaza", dodala je Marie.

Osmogodišnje djevojčice Finley i Harper trenutno su pod nadzorom centra za socijalnu skrb, a o njihovoj budućnosti odlučivat će se na ročištu koje je zakazano za ožujak, tvrdi Daily Mail u članku.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene