POTPUNO GOLA

IMA ŠTO ZA POKAZATI Vrući selfi iz kade zagolicao maštu obožavateljima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bivša zvijezda 'Geordie Shore' zna kako razveseliti svoje obožavatelje. Prikupila je više od 19 tisuća lajkova.

Vicky Pattison, bivša zvijezda showa 'Geordie Shore' počastila se pjenušavom kupkom prije spavanja i tome zagolicala maštu brojnim obožavateljima. Nakon što se 28-godišnjakinja skinula gola uskočila je u kadu s toplom šalicom čaja i poručila sljedeće.

 

Trying to tire myself out with a gym session, followed by a lovely bubble bath and a cup of my fave @minivnutrition night time Mini:Teatox!! Helps me sleep better, relax, detox and cleanse! If this little lot doesn't send me off to the land of nod I don't know what will!!

A photo posted by Vicky Pattison (@vickypattison) on

Pogledaj i ovo Slavka Pavić i Brigitte Lacombe "Hodanje i fotografija liječe" "Sjećanja u prolazu": Zagrebačka pop-up izložba fotografija Slavke Pavić

''Pokušala sam se izmoriti vježbajući u teretani, a sada slijedi predivna pjenušava kupka i šalica mog omiljenog čaja. Pomaže mi da bolje spavam, da se opustim i očistim organizam. Ako me to ne pošlje u zemlju snova, ne znam što hoće''.

Vicky, koja je inače poznata po svojim divljim ispadima, konačno je pronašla pravi put. Trenutno boravi u Australiji gdje će uz Stacey Solomon, Joe Swasha i Chrisa Ramseya voditi tv emsiju I’M A Celebrity…Extra Camp!

 

First night shift.... Here we go!!!! @itvimacelebrity EXTRA CAMP!!! Let's do this! @realjoeswashy @iamchrisramsey @staceysolomon

A photo posted by Vicky Pattison (@vickypattison) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene