U trikou

VELIKI POVRATAK PUPOVČEVE SNAHE "Ja bih što prije!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vesna Pisarović kao Beyonce?

Sasvim sigurna, Tvoja voljena, Da znaš... popis hitova Vesne Pisarović je dugačak. Time je iznenađenje bilo veće kada je napustila pop karijeru i posvetila se jazzu. Danas živi u Berlinu, a u ekskluzivnom je razgovoru otkrila da piše nove pjesme i priprema povratak na pop scenu.

Pogledaj i ovo Alen Bičević kao Gabi Novak, TLZP - 23 Nije bilo jednostavno! Alen Bičević briljirao je kao Gabi Novak i odnio svoju drugu pobjedu u hit-showu: "Osjećaj koji sam imao je famozan, nešto neopisivo!"

2002. Hrvatsku je na Euroviziji predstavljala zanosna Vesna Pisarović s pjesmom Sasvim sigurna. Bio je to vrhunac njezine karijere. Danas je strastvena jazz pjevačica. Kada je pitaju što joj je draže...

''Ja ne znam što da kažem, jer kad sam pjevala pop to je bilo jedno razdoblje koje je bilo potpuno oblikovano jednim emotivnim odnosom s publikom gdje sve što sam radila, pisala, je bilo osluškivano reakcijama publike'' kazala je Vesna.

Atraktivna Požežanka, rođena u Brčkom, 2005. prekida karijeru te odlazi u Den Haag na satove pjevanja, potom u London gdje je magistrirala jazz.

U Zagrebu je prvi put izvela pjesme s novog albuma ''Naša velika pjesmarica''. Starim jugoslavenskim hitovima dala je jazz ruho. ''Shvatila sam da te 50-e, 60-e su bile vrlo neobične godine jer u to vrijeme, ova velika država bivša Jugoslavija je bila potpuno otvorena prema svim strujanjima koja su se zbivala u to vrijeme'' otkriva Pisarović.

OVDJE pročitajte koji su neobični hobiji poznatih Hrvata.

Ipak, njezin veliki comeback na pop scenu u Hrvatskoj priželjkuju mnogi. ''Moji prijatelji su mi predlagali da se obučem kao Beyonce u triko pa da zaplešem na neki beat!'', otkrila je Vesna Pisarović.

Vesna sada živi u Berlinu sa svojim suprugom Ozrenom Pupovcem, sinom Milorada Pupovca. O ljubavi ne voli govoriti pa takva pitanja vješto zaobiđe.

Čini se da će se Vesna ipak jednog dana vratiti pop glazbi. Sramežljivo nam je otkrila da već radi na tome. Što je još rekla pogledajte u video prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene