"E moj Saša"

Sanja, jesi li to ti? Fenomenalna Mia došla do prve pobjede!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U trećoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" Mia Anočić Valentić sjajno je skinula Sanju Doležal i time si osigurala prvu pobjedu.

Ne samo da je nalikovala Sanji Doležal, već je Mia Anočić Valentić i zvučala poput nje te s najvećim brojem glasova za nastup s pjesmom Novih fosila ''E moj Saša'' zasluženo odnijela pobjedu. „Tako si slatka. Mia, ti si toliko zarazna, skinula si sve njezine pokrete, intonativno, glas, boja, sve. Super!“, bila je oduševljena Sandra, a s njom se složila i počasna članica žirija Bojana Gregorić Vejzović koja je dodala: „Ja sam ostala ukopana zato što si cijelim habitusom skinula gospođu Doležal.

Pogledaj i ovo showbuzz TVOJE LICE ZVUČI POZNATO ''Ovo će biti jedna prava poslastica!'' - Mario Roth u ulozi Georgea Michaela

“Dok je Tomo pohvalio njezinu sjajnu transformaciju i nastup uz minimalnu protetiku, Goran je zamijetio da je plesač koji je glumio Rajka Dujmića bio malo previsok. „Ako tako nastaviš, nema nam spasa, čestitam!“, zaključio je Goran na kraju. Nova TV će u Mijino ime iznos od 10 tisuća kuna donirati UNICEF-u.

Tijek emisije pratite u nastavku: 

U trećoj emisiji nove sezone gostujuća članica žirija je Bojana Gregorić Vejzović. "Pratim show iz sezone u sezonu sjajni ste!", poručila je Bojana na početku emisije.

Daniel Bilić otvorio je treću emisiju nove sezone showa. Daniela smo vidjeli u liku američkog repera Pitbulla s pjesmom ''I Know You Want Me''. Bojana je zaključila kako mu je pjesma legla i kazala kako joj je bilo jako zabavno. „Ovo je bilo perfektno! Super si skinuo do zadnjeg titraja te facijalne muskulature. Vokalno je to bilo odlično!“, poručio mu je Goran te dodao da mu je jedino nedostajao „patološki egzibicionizam“. Tomu je Daniel impresionirao svojom pozitivnošću, a Sandra je priznala: „Tvoja erotičnost je probila čak i te naočale. Preko stakla sam osjetila tvoju erotičnost i zavodljivost. Ovo je bio jedan rapidni skok na gore!“

Ivanu Mišerić gledali smo u liku frontmana grupe Kiss. Ivana je nastupila s pjesmom ''I Was Made For Loving You'', a pohvale je, osim za nastup, dobila i za sjajnu masku. “Prvo si krenula iz jednog muškog tonaliteta i jako čvrsto si držala taj glas i svaka ti je fraza bila kontrolirana, čvrsto zacementirana što ustvari ovdje treba. Što me iznenadilo, jer znam tvoj karakter, da si jako plaha i jako fina, tako da ova neka vrsta agresivnosti i arogancije je jako dobro napravljena“, komentirala je Sandra prošlotjednu pobjednicu.

Mario Roth ovoga puta bio je Danijela Martinović, a s nastupom s pjesmom ''Volim barabu'' natjerao je publiku i žiri u smijeh. „Fantastično, Mario, ti si toliko veseo uvijek, tako da, kako bi Sandra rekla: Ti si jedno čudo!“, poručio mu je Tomo, a Goran je zaključio da mu je ovo bila najbolja imitacija do sada u sezoni dok je Sandra komentirala: „Elegantno, prpošno, veselo.. sve je tu, to je jedna mala Danijelica!“ "Ne bi imao problema da se sretnemo u mraku", kazao je kroz smijeh Goran. 

Nakon što se u prošloj epizodi Bojan Jambrošić s transformacijom u Jelenu Rozgu bodovno i nije baš proslavio, transformacija u jamajčanskog pjevača Omija s hitom ''Cheerleader'' savršeno mu je sjela, a to je potvrdio i žiri svojim komentarima. „Što se tiče pjevanja, ovo je apsolutno dvanaestica, sve je super, bravo!“, pohvalila ga je Sandra, a Bojana je dodala: „Apsolutno si senzacionalan. Izvući taj vibrato nije lagano!“

Hit ''Wannabe'' legendarne grupe Spice Girls izveo je Dalibor Petko i već samom pojavom na pozornici izazvao opće oduševljenje. „Ta samoironija je nešto najljepše kad čovjek na sceni pokaže! Ja sam bez komentara! Treba biti jako hrabar!“, poručila mu je Bojana, dok je Tomo kazao da je njegov nastup bio toliko zabavan da ne zna uopće je li to legalno. Čestitkama se pridružio Goran zaključivši da je Dalibor kondicijski sve spremniji kako emisije odmiču. „Nadam se da, ako naprave neku doping kontrolu, da te neće uhvatiti na nekim steroidima. Ja ti čestitam, super si bio!“, dodao je.

Ana Gruica fantastično je utjelovila Ilana Kabilja s pjesmom ''Kad nema ljubavi''. „Lijepo si taj nazalni nas stavila. Muška energija apsolutno. Glas si fino kontrolirala. Super!“, čestitala joj je Sandra, a Bojana je dodala: „Mi kao glumci znamo kako je teško skinuti nekoga tko nije poznat po nekoj gestikulaciji. Sjajno si odradila. Svaka čast!“

Mia Anočić Valentić na pozornicu je stigla kao Sanja Doležal iz doba Novih Fosila. „Tako si slatka. Mia, ti si toliko zarazna, skinula si sve njezine pokrete, intonativno, glas, boja, sve. Super!“, bila je oduševljena Sandra, a s njom se složila i počasna članica žirija Bojana Gregorić Vejzović koja je dodala: „Ja sam ostala ukopana zato što si cijelim habitusom skinula gospođu Doležal.“ Dok je Tomo pohvalio njezinu sjajnu transformaciju i nastup uz minimalnu protetiku, Goran je zamijetio da je plesač koji je glumio Rajka Dujmića bio malo previsok. „Ako tako nastaviš, nema nam spasa, čestitam!“, zaključio je Goran na kraju.

Nakon dvije muške transformacije, Nives Celzijus ove nedjelje uživala je u liku Shakire. Izvela je pjesmu ''Objection'', ali i otplesala tango, za koji joj je Goran komentirao da je mogao biti malo bolji te dodao: „Kada je tango prestao, sve ostalo je bilo dobro. Samom svojom pojavnošću ispunila si dvoranu, plesni podij i naša srca.“ Sandra joj je još jednom poručila da je iznenađenje ove sezone, no nije bila u potpunosti zadovoljna nastupom, a s njom se složio i Tomo. „Nives je mačkica, Shakira je tigrica. Da je bio drugi prohod, bilo bi odlično, ovako je to bilo vrlo dobro“ zaključila je Sandra.

U idućoj epizodi vidjet ćemo pobjednicu Miu Anočić Valentić u ulozi pjevačice grupe Black Eyed Peas, Marija Rotha kao pjevača grupe Guns'n'Roses, a Ivana Mišerić otpjevat će pjesmu grupe Ottawan, dok će Dalibor nastupiti kao pjevač grupe Prljavo kazalište. Posebno će zanimljiva biti transformacija Daniela Bilića koji će se transformirati u kolegicu Nives Celzijus, dok ćemo Nives gledati u liku Zvonka Bogdana. Ana Gruica postat će Katty Perry, a Bojana Jambrošića je na gljivi zadesio duet Jacquesa i Doris.

Osim na službenoj stranici showa, Tvoje lice zvuči poznato pratite i te na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u.

Propustili ste emisiju? Pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene