"Skinuo je sve"

Oglasila se Lidija! Evo što kaže o svojoj punašnoj dvojnici

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lidija Bačić osvrnula se na nastup Dalibora Petka koji je samo zbog nje uskočio u seksi vruće hlačice.

Jednu od najurnebesnijih transformacija u ovoj sezoni sinoć je na pozornicu showa Tvoje lice zvuči poznato donio Dalibor Petko. Poznati TV voditelj na scenu je izašao kao seksi Lidija Bačić i izazvao salve smijeha, ali i pohvale od strane žirija.

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško - 1 Vratio je u prošlost Zbog omiljenog šarmera Joleta čak je i Minea imala šumu na licu, prisjetila se tih nekih davnih dana: "Sredio je to!"

Goran je kazao kako je „možda malo previše uživao“, a Sandra je komentirala kako je glasovno jako dobro otpjevao. „Meni će trebati ta boca viskija da zaboravim što sam sad vidio. Ovo je kombinacija Lidije Bačić i turopoljske snaše. Ovo mi je najveća nagrada za gostovanja u tvojim emisijama kada si mi spremao spačke, izazove. Hvala vam na ovome!“ rekao mu je Marko, a Tomo mu je poručio: „Ti si jedan od najzabavnijih likova ikada i apsolutno svaka čast!“

Njegovu izvedbu nije propustila pogledati ni Lidija Bačić koja je s Petkom čak vježbala koreografiju za pjesmu "Viski". Čini se da je Petko bio itekako dobar učenik s obzirom da je njegov nastup Lidiju oduševio. "Baš me ugodno iznenadio Petko, super je. Skinuo je sve pokrete i face iz spota. Beskrajno je smiješan i stvarno zna zabaviti publiku", izjavila je Lidija za Dnevnik.hr. Tko zna, možda Petko nakon ovoga dobije poziv i za neku Lidijinu gažu. To bi definitivno bio spektakl za pamćenje.

Osim na službenoj stranici showa, Tvoje lice zvuči poznato pratite i te na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u.

Propustili ste emisiju? Pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene