komentirala nastup

Danijela pod dojmom: "Skoro sam se zakucala u zid zbog Marija"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Priliku da pogleda Marijev nastup nije propustila ni sama Danijela Martinović koja je samo za Dnevnik.hr prokomentirala ovu transformaciju.

"Volim barabu" pjevao je sinoć Mario Roth u showu "Tvoje lice zvuči poznato" i publiku i žiri natjerao u smijeh. Mario je utjelovio Danijelu Martinović, a njezin hit otpjevao je toliko uvjerljivo da je čak Goran Navojec zaključio kako je ovo bila najbolja imitacija do sada u ovoj sezoni. 

Pogledaj i ovo Minea, TLZP "Ja se toga plašim" Pogledajte kako je Minea reagirala kada joj Igor Mešin pročitao misli, vidjelo se da nije bila spremna na ovo!

Marijev nastup pogledala je i Danijela Martinović. Iako je u trenutku emitiranja emisije bila na putu i nastup nije mogla pratiti preko malih ekrana, Danijela je snimku pogledala naknadno i samo za Dnevnik.hr otkrila svoje dojmove.

"Ovo je pravo osvježenje. Toliko je dobro napravljeno, toliko slatko, simpatično i zabavno. Moram priznati da sam snimku gledala u autu dok sam vozila, moj grijeh. Zamalo sam se zakucala u zid jer je to toliko okupiralo moju pažnju", govori nam Danijela.

Osim sjajnom šminkom i kostimom, pjevačica je zadovoljna i Marijevom vokalnom izvedbom.  "Ovo je pjevački dosta zahtjevno iako možda ne izgleda tako jer zapravo nemate gdje uhvatiti dah. Ali Mario je ovo tako dobro izveo da zaista za njega imam apsolutno sve pohvale", kazala je oduševljena Danijela i Mariju zaželjela još puno uspješnih transformacija u showu.

Osim na službenoj stranici showa, Tvoje lice zvuči poznato pratite i te na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u.

Propustili ste emisiju? Pogledajte besplatno na novatv.hr. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene