priča lovačke priče

Sjećate se Bizze? "Bolesni brat" vraća se na pozornicu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lovačke priče ispričat će Mia Anočić Valentić koja će se transformirati u Bizzu iz grupe Bolesna braća, dok će njezin nastup pratiti uživo i Baby Dooks.

Ove nedjelje u showu Tvoje lice zvuči poznato čekaju nas nove zabavne transformacije. „Kada sam lupio gljivu, gljiva mi je vratila natrag!“, kazao je Daniel Bilić kojega ove nedjelje očekuje jedan vrlo zahtjevan zadatak – izvesti scenu iz kultnog filma Pakleni šund u kojoj će plesati kao John Travolta, a pjevati kao Chuck Berry. „Svi znaju tu stvar, obožavam tu stvar i to treba izvesti jako dobro“, kazao je Daniel, a izvest će pjesmu ''You Never Can Tell'' te dodao: „Postoje dvije vrste ljudi, oni koji plešu na tu pjesmu i oni koji lažu da ne plešu na tu pjesmu.“

Pogledaj i ovo Minea, TLZP "Ja se toga plašim" Pogledajte kako je Minea reagirala kada joj Igor Mešin pročitao misli, vidjelo se da nije bila spremna na ovo!

Olakotna okolnost je, kaže, to što je veliki obožavatelj istoimenog filma, a gledao ga je čak sedam puta. „Ja sam onaj jako iritantan tip kada se gleda Pulp Fiction, onda ja pričam zajedno s njima i onda to nikada dobro ne izgleda.“, priznaje Daniel, a hoće li mu to pomoći i u izvedbi ovotjedne epizode showa, tek ćemo doznati.

Lovačke priče ispričat će Mia Anočić Valentić koja će se transformirati u Bizzu iz grupe Bolesna braća, dok će njezin nastup pratiti uživo i Baby Dooks, kao gostujući član žirija. „Najniži Bizzo na svijetu, ali sam Bizzo! Sretna sam što mogu biti Bizzo!“, oduševljeno će Mia, a hoće li oduševljen biti i Baby Dooks, ostaje nam za vidjeti.

Bojan Jambrošić nakon transformacije u Ninu Badrić postaje frontman funk-soul grupe Kool And The Gang iz osamdesetih, a nastupit će s hitom ''Fresh''. „Ja ne znam stvarno kako ću biti u trbuhu stisnut, a u glavi opušten!“, komentirao je Bojan Ivanine upute te dodao: „Moram razbistriti glavu i krenuti vježbati. Zadnja uputa je bila da samo uživam i sve će biti dobro.“

Jednog od najvećih afričkih glazbenika, Moryja Kante utjelovit će Dalibor Petko s pjesmom ''Yeke Yeke''. „Ne znam što bih rekao uopće za to. Više se nikada neću žaliti na španjolsku stvar jer uvijek može doći gore!“, kazao je Dalibor te dodao: „Ulovio sam te neke slogove otprilike, sluhistički sam to odradio. Mislim da sam već stvarno poludio, ovo je najproblematičnija pjesma u sve četiri sezone.“ Iduće nedjelje vidjet ćemo još i Ivanu Mišerić kao Britney Spears, Nives Celzijus kao Coolija, Marija Rotha kao Maju Šuput, a Ana Gruica postat će Tajči.

Osim na službenoj stranici showa, Tvoje lice zvuči poznato pratite i te na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u.

Propustili ste emisiju? Pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene