Tragična životna priča

"NAJBOLJI TIP HOLLYWOODA" Izgubio kćerku, poginula ljubav njegovog života...

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Keanu se morao boriti sa životnim nedaćama, no na kraju je postigao velik uspijeh u karijeri.

Znanstveno-fanastični film 'Matrix' osigurao je Keanu Reevesu svjetsku slavu. Iako mu je karijera krenula uzlaznom putanjom, njegov privatni život nekad nije tako blistao. Brojne životne nedaće pratile su ga cijeli život. Kada je imao svega tri godine, njegov otac je napustio obitelj. Keanu i njegove sestre odrasle su s djedom i bakom jer se njihova majka udala i rastala četiri puta. Budući da su se često selili, Kaenu je često morao mijenjao srednju školu. Patio je od disleksije, nije bio uzoran učenik te je pravio probleme. Reevesa su izbacili iz srednje škole koju nikad nije završio.

Pogledaj i ovo Keanu Reeves - 2 Ovo je hit! Miljenik Hollywooda u braku je s dobro poznatom kolegicom više od 30 godina, a vjenčali su se zapravo slučajno: "Ona kaže da jesmo!"

Iako je bio jako uspješan u hokeju, sportska ozljeda uništila je njegov san o nastupu na Olimpijskim igrama. Počeo je glumiti, a 90-ih godina počele su se nizati filmske uloge. U kolegicu Jennifer Syme zaljubio se 1999. godine, a zaljubljeni par te je godine trebao dobiti i prinovu. No, uslijedio je tragičan događaj. Jennifer je izgubila bebu u osmom mjesecu trudnoće,a taj strašni gubitak ih je međusobno udaljio. Iako nisu bili zajedno, par je bio i dalje u dobrim odnosima. Njegova noćna mora se, nažalost, dalje nastavila. Jennifer je doživjela promentu nesreću i poginula. Zaletjela se u tri automobila, a od jačine udarca izletjela je iz svog džipa.

Keanu nije izgubio samo ljubav svog života. Ostao je i bez svog najboljeg prijatelja koji je preminuo od predoziranja. ''On je bio veliki čovjek i glumac. Dobro smo se slagali. Jako mi nedostaje, često mislim na njega'', izjavio je Keanu jednom prilikom u intervjuu. Život ga unatoč svemu i dalje nije mazio. Njegova sestra oboljela je od leukemije, ali uspjela je dobiti bitku u koju se uključio i Keanu. Nakon filma ‘Matrix’ donirao je čak 70 posto zarade bolnicama koje liječe pacijente oboljele od leukemije.

Čini se kako nitko ne nosi križ koji ne može podnijeti, pa tako ni Keanu. Priznao je kako su mu tragedije pomogle da postane bolja osoba. ''Svi se možemo složiti da jaka osoba može preživjeti najgore tragedije i nastaviti uživati u malim stvarima. Bez obzira na to što vas trenutno muči, možete to pobijediti'', zaključio je slavni Keanu.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene