BRANI VJERU

NAKON ŠTO JE GODINAMA ŠUTIO Tom Cruise progovorio o scijentologiji

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tom Cruise otkrio je što zbilja misli o scijentologiji.

Poznato je kako Tom Cruise gotovo nikad ne daje izjavu vezano uz scijentologiju, no čuda se ipak događaju. Slavni američki glumac, koji je istaknuti član Scijentološke crkve, odlučio je ipak progovoriti o svojoj religiji. Trenutak za pamćenje dogodio se u Londonu tijekom premijere njegovog novog filma ''Jack Reacher 2''.

Pogledaj i ovo Elsina Khayrova Upozorio ga bivši muž! Ovako izgleda luksuzna zgrada u koju Tom Cruise dolazi svojoj fatalnoj Ruskinji, na nju je potrošila desetke milijuna funti: "Neka drži oči i novčanik širom otvorene"

''Jako sam ponosan što sam scijentolog'', izjavio je Cruise. 54-godišnjak je prokomentirao i dokumentarni film koji će uskoro doživjeti premijeru, a riječ je o filmu koji ne prikazuje scijentologiju u najboljem svjetlu. ''Scijentologija je nešto što mi je puno pomoglo u životu. Scijentolog sam preko 30 godina. Ona je nešto bez čega ne bih bio gdje sam sada. To je jedna predivna religija. Iznimno sam ponosan'', ponosno je kazao Tom.

Podsjetimo, Tom Cruise odgojen je kao katolik, ali je na scijentologiju prešao tijekom svog prvog braka s glumicom Mimi Rogers.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene